• Ново
Универсална Проста етажерка за съхранение на хавлиените кърпи Модерен Стил, богат на функции Однополюсная закачалка за кърпи от неръждаема стомана Easus304 с кука Све

Универсална Проста етажерка за съхранение на хавлиените кърпи Модерен Стил, богат на функции Однополюсная закачалка

Rating 
BGN 75.87

Сума
Налично за поръчка

☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа ☛Лира по-дебели, с по-голяма носеща способност и е предназначен за продължителна употреба.Разумно разстояние от стената, кърпи лесно се залепи на стената, чаршафи по-интимни, отколкото при любовника си, отказват да вешаться на стената. ☛ Безопасността на продукта, защитата на околната среда, липсата на избледняване, драскотини.Може да устои на корозия и ръжда.Вие и вашето семейство можете да го използвате с доверие. ☛Широко използвана, тази закачалка за кърпи подходящ за бани, кухни, домове и офиси.Може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, чай кърпи, халати, цветя за душ, хавлии и т. ☛Висококачествени материали кърпа е изработена от висококачествени екологично чисти материали, с отлична адгезией, заоблени ъгли и изискан дизайн, за да се предотврати порязване пръсти и да пести място.Добре дошли в малък магазин, ние сме щастливи да се погрижат за вас.Категория на продукт : закачалка за кърпи за баня; Материал : неръждаема стомана SUS304; Обработка на повърхността : огледално полиране; Начин на инсталация : перфорирана монтаж или инсталиране на без пирони (лепило без пирони в комплекта не е включена); Спецификация : полюс с една кука; Дължина около : 40 см, 50 см, 60 см; Защо да изберете нашата закачалка за полотенец1. Внимателно създавайте оригинални части, всяка минута от които може да се оцени с помощта на увеличително стъкло, плавно соединяемые, персонални и практични, красиви и стабилни. Модерен водоустойчив дизайн, модерен дизайн и функционална естетика са идеални за декорация на вашата баня.Тежкотоварни разчита, удобна за да се използва.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, позволете едно малко отклонение в данните ръчно измерване. Поради разлика в изображението на монитора действителният цвят може да се различават малко от изображението. Този продукт съдържа : закачалка за кърпи * 1. Комплект аксесоари за закрепване на удар *1. (В комплекта не е включено лепило без нокти).

Всичко за продукта

single pole with hook;:
Length about:
40CM, 50CM, 60CM;
Why choose our towel rack:
1. Carefully create ingenious details, every minute can be appreciated with a magnifying glass, seamlessly connected, personalized and practical, beautiful and stable.:
2. Modern waterproof design, its modern design and functional aesthetics will bring perfect decoration to your bathroom. High-strength support, convenient for you to use.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)

Подобни продукти в категория