• Ново
Zerodeko 2 бр. Въртящи се Тава За Съхранение Органайзер за Грим, Палитра За Грим, Органайзер За съхранение на Козметика, Кухненски Кутия За Съхранение, Органайзер за Дух?

Zerodeko 2 бр. Въртящи се Тава За Съхранение Органайзер за Грим, Палитра За Грим, Органайзер За съхранение на Козметика, Кухненски

Rating 
BGN 12.88

Сума
Налично за поръчка

ОРГАНАЙЗЕР за ЛОСИОН - Нашият тава позволява да се използват предимствата на по-малките жилищни помещения, особено ако имате малко рафтове и чекмеджетаДържач за кухненски подправки-супер лесен за използване, с широко приложение, може да бъде кабинет, тоалетна, спалня, хол, баня, кухня, тоалетна масичка и друго място за съхранение.Прозрачен органайзер повратна масата-супер лесен за използване, с широко приложение, може да бъде кабинет, тоалетна, спалня, хол, баня, кухня, тоалетна масичка и друго място за съхранение.ВЪРТЯЩАТА се поставка за подправки-може да се завърта на ъгъл от 360 °, което улеснява достъпа до вашата стока, спестяване на пространство и време. КРЪГЛА тава за баня-Органайзер с превръщането на масата с голям капацитет, подходящи за съхранение на кухненските кутии.Осъществяване списък 2 x въртяща се тава Особености -Материал : кутия за съхранение на домашни любимци в кухнята -Размер : 28,00 X28,00 X6,80 см / 11,00 X11,00 X2 въртяща се тава. -Цвят : Прозрачен органайзер за грим - Нашият тава е идеална за използване в малки жилищни помещения, особено ако имате малко рафтове и чекмеджета с кухненски органайзер за тави - Съхранявайте всички средства за грижа за кожата, грим, парфюми и шампоани / балсами в една витрина за парфюми. - Този тава за съхранение също е чудесен начин за демонстриране на козметика в магазините, а също и при въртене на кутия за съхранение на перилни препарати и лак за нокти. - Супер лесен за използване, с широко приложение, може да бъде кабинет, тоалетна, спалня, хол, баня, кухня, тоалетна маса и други въртящи организатор за грим. - Широко, може да бъде кабинет, тоалетна, спалня, хол, баня, кухня, тоалетна масичка и друго място за съхранение, може да бъде като голям организатор за грим под формата на плодов тава в хола.Описание на продукта Поставка за грим С голям капацитет и креативен дизайн, тя ще ви осигури по-чисто и добре организирано работно бюро.органайзер за кухненски шкаф Този държач е предназначен за съхранение на бутилки с кухненски подправки, бижута, козметика.кръгла тава за козметика от Този на тавата за съхранение ще запази вещите си в добро състояние, и вашият дом ще бъде чист.поставка за парфюми Е практична тава за съхранение на всичко необходимо.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория