• Ново
Yardwe Терариум Диспенсер за памучни дискове 4 бр. Държач за вата и памук дискове опаковка за памучни щеки кутия за памучни тампони Титуляр за тампони Памук Стъклени С?

Yardwe Терариум Диспенсер за памучни дискове 4 бр. Държач за вата и памук дискове опаковка за памучни щеки кутия за памучни

Rating 
BGN 25.65

Сума
Налично за поръчка

КОНТЕЙНЕР за ПАМУЧНИ ТОПКИ : идеален за съхранение на памук щеки, вата за грим, зъбни конци и поддържането им в чистотаПритежателят на СПОРТА QTIP : изработен е от висококачествен метален материал, който се отличава с дълъг живот.Стъклени буркани QTIP : Материал е от неръждаема стомана, гладка повърхност, осигуряваща комфортен допир.Титуляр на памучен тампон : Подходящ за яйца за грим, памучни дискове, памучни тампони, кисточек за грим или други предмети грим.ТУБА QTIP : се предлага с капак, който се различава добра герметичностью, предмет от интериора.КОНТЕЙНЕР за ПАМУЧНИ ТОПКИ : идеален за съхранение на памук щеки, вата за грим, зъбни конци и поддържането им в чистота.Притежателят на СПОРТА QTIP : изработен е от висококачествен метален материал, който се отличава с дълъг живот.Стъклени буркани QTIP : Материал е от неръждаема стомана, гладка повърхност, осигуряваща комфортен допир.Титуляр на памучен тампон : Подходящ за яйца за грим, памучни дискове, памучни тампони, кисточек за грим или други предмети грим.ТУБА QTIP : се предлага с капак, който се различава добра герметичностью, предмет от интериора.Пратката включва кутия от 4 х памучни тампони Характеристики -Тя е с компактен размер, който не заема твърде много място. - Здрава конструкция, не е лесна работа.Компактен и лек, свободно роуминг и заема малко място. - Идеален за съхранение на памук щеки, вата за грим, зъбни конци и поддържането им в чистота. - Размер : около 14,00 X7,00 X7,00 см/ 5,50 X2,75 X2,75 инча. - Той идва с капак, който се различава добра герметичностью на предмета на интериора. - Цвят : сребрист. - Материал : Неръждаема стомана. - Помогнете съдържа вашите памучни тампони в чистота и ред, бързо и ефективно да намерите това, което ви трябва.Описание на продукта Този кутия за съхранение е изработен за съхранение на памучни тампони.Тя може да се използва за съхранение на памучни тампони, памук дискове, зъбни конци, пуховки и така нататък.Това може да поддържа вашия работен плот в ред и чистота след грим.Висококачествени материали, осигурява гладка повърхност и лекота на използване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория