• Ново
Силиконова Четка за Тоалетна, Дълбоко Почистваща Четка за Тоалетна с Гъвкава Четка, Быстросохнущим Притежател и Противоплъзгаща се Дръжка, Набор от Четки за Почис?

Силиконова Четка за Тоалетна, Дълбоко Почистваща Четка за Тоалетна с Гъвкава Четка, Быстросохнущим Притежател и Противоплъзгаща

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Набор от силиконови четки за тоалетна】 : Силиконова четка за тоалетна и държач за участието на устойчива основа на притежателя, защита от капки, осигуряват чистота на стените и пода на банята, без неприятна миризма 【Быстросохнущий притежателя】 : Четка за тоалетна с вътрешната куха конструкция предотвратява разпространението на бактерии и по-бързо изсъхва, като се избягват неприятните миризми.вашият tv ще бъде по-чист от всякога. 【Дълбоко почистване на 360 ° от всички краища】 : Силиконова четка за тоалетна изработени от здрав еластичен материал, четка никога не се износва и не се деформират.Мека плоска четка за тоалетна може да проникне в ъгли и пукнатини.Предназначен за дълбоко почистване на первази и други трудно достъпни места и не вреди на остъкляване на тоалетната чиния. 【Лесна за почистване и избелване на】 : Глава на четка от pp + TPR, незабавно пране, не е лепкава, без коса и не вреди на глазура.След всяко почистване на изделие става като ново. 【Нескользящая дръжка и лекота на използване 】 : Ергономичните дръжки улесняват почистването и съкращават времето за прибиране на реколтата.Дизайн дълга дръжка предотвратява замърсяването на ръцете по време на прибиране на реколтата, прави почистване на тоалетната по-ефективни и лесни. 【Набор от силиконови четки за тоалетна】 : Силиконова четка за тоалетна и държач за участието на устойчива основа на притежателя, защита от капки, осигуряват чистота на стените и пода на банята, без неприятна миризма. 【Быстросохнущий притежателя】 : Четка за тоалетна с вътрешната куха конструкция предотвратява разпространението на бактерии и по-бързо изсъхва, като се избягват неприятните миризми.вашият tv ще бъде по-чист от всякога. 【Дълбоко почистване на 360 ° от всички краища】 : Силиконова четка за тоалетна изработени от здрав еластичен материал, четка никога не се износва и не се деформират.Мека плоска четка за тоалетна може да проникне в ъгли и пукнатини.Предназначен за дълбоко почистване на первази и други трудно достъпни места и не вреди на остъкляване на тоалетната чиния. 【Лесна за почистване и избелване на】 : Глава на четка от pp + TPR, незабавно пране, не е лепкава, без коса и не вреди на глазура.След всяко почистване на изделие става като ново. 【Нескользящая дръжка и лекота на използване 】 : Ергономичните дръжки улесняват почистването и съкращават времето за прибиране на реколтата.

Всичко за продукта

Material:
TPR+PPColor
Package List:
1×toilet brush1×bracket

Подобни продукти в категория