• Ново
Cabilock 2 бр. Мъжки Пътна Тъмната Небьющаяся Чаша за Питейна Вода|Съдове За Напитки, Женски Чаша Вода За Уста, Тъмна и паста за Чаша Питие за Изплакване на Зъбите, за Мно?

Cabilock 2 бр. Мъжки Пътна Тъмната Небьющаяся Чаша за Питейна Вода|Съдове За Напитки, Женски Чаша Вода За Уста, Тъмна и паста

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Чаша за измиване четка за зъби : Тази чаша за четка за зъби е полезнаНечупливи чаши : Тези чашки за четка за зъби популярни и удобни.Чашата за плакнене на зъби : Компактен размер, лек, е лесно да носят със себе си при пътуване.Чаша за баня : Обем : Височина : 4,8 Диаметър на бутилката : 3,1. Идеален размер за възрастните хора и децата.Чаша невероятно здрава.Начална чаша за четка за зъби : Отличен избор за подарък на приятели, семейство и така нататък.Пратката включва 2 х зъбни чаши Характеристики - Изработени от висококачествен материал за трайни и практично използване.- Може да се използва като чаша за вода или паста за чаша.- Компактен размер, лек, лесен за носене при пътуване.- Цвят : тъмно син.- Размер : около 8x5,2x12,2 виж - Материал : пластмаса.- Тези чашки за четка за зъби - това е ползата.- Отличен избор за подарък на приятели, семейство и така нататък.Информация за стоки, Чашата за плакнене на зъби все още търсят нова и трайни чаша за четка за зъби?Ако е така, тогава този продукт може да бъде във вашия списък.Нечупливи чаши и го правят по-практично. чаша за баня - отличен избор за подарък на приятели, семейство и така нататък.чашка за измиване четка за зъби е Изработена от екологично чиста пластмаса за по-дълга употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория