• Ново
DOITOOL 2 бр. Опаковка Течен Сапун за Еднократна употреба във формата на Цвете, Бутилка с Дозатор за Пяна, Прозрачна Бутилка С Помпа за Разпенване на мляко, Захранващи С?

DOITOOL 2 бр. Опаковка Течен Сапун за Еднократна употреба във формата на Цвете, Бутилка с Дозатор за Пяна, Прозрачна Бутилка

Rating 
BGN 8.83

Сума
Налично за поръчка

Диспенсер за сапун на пяна с широко приложение, подходящ за сапун, шампоан, гел за душ или почистващо средство за лице, лесно ще отговарят на вашите различни нуждиБлагодарение на бутилка с пенящимся помпа може да осигури по-комфортно почистване опаковка за сапун на пяна.Той може да произвежда опаковка сапун на пяна във формата на цвете, като създава повече радост и забавление.Уплътнение и спорта за пенящегося сапун премахва поток, така че можете спокойно да сложи бутилка в пакет, без да се притеснявате за вытекании течност.Опаковка за сапун на пяна точно това, което ви трябва за вашите пътувания, когато искате да вземете със себе си своя пенящиеся течност!.Характеристики - Цвят прозрачен Материал PETG, PP - Размер 16, 30 X9, 70 X9, 70 см - Капацитет 300 мл Опаковката включва 2 бутилки за образуването на пяна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория