• Ново
Четка за Тоалетна ZAAHH с Квадратна Дълга Дръжка, Четка за Тоалетна Четка за Тоалетна с Капак, Прост Дизайн, Домакински Чистене, Набор от Тоалетни Четки за Баня, Четка ?

Четка за Тоалетна ZAAHH с Квадратна Дълга Дръжка, Четка за Тоалетна Четка за Тоалетна с Капак, Прост Дизайн, Домакински

Rating 
BGN 39.15

Сума
Налично за поръчка

Четка за тоалетнаЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Четка за тоалетна извърши в обикновен однотонном дизайн.Компактният дизайн не заема много място.Няма проблем да го постави във всеки ъгъл на вашата баня.Той е малък по размер, по-лек от теглото, а концепция е проста и ясна.Прекрасен опит в семейния живот. U-образен дизайн на главата на четката - няма място за почистване, четината ясно заострены и са равномерно разпределени, така че по-лесно от восък мръсотията от ръба на тоалетната чиния и внимателно почистване на трудно достъпните места.Повърхността на плавниците е изработена от мека и здрава смола материал.Бионические плътна антена, покрити с меки бодли, гъвкави и складывающимися. Дръжката на четката е конструирана с външна капачка - край на дръжката на четка, специално конструиран с преграда, която има като брызгозащищенным, така и скрит ефект.Може да се съхранява в продължение на дълго време, за да се предотврати отделянето на специфична миризма и осигури нула вътрешно и външно замърсяване.Четка за тоалетна.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Четка за тоалетна извърши в обикновен однотонном дизайн.Компактният дизайн не заема много място.Няма проблем да го постави във всеки ъгъл на вашата баня.Той е малък по размер, по-лек от теглото, а концепция е проста и ясна.Прекрасен опит в семейния живот. U-образен дизайн на главата на четката - няма място за почистване, четината ясно заострены и са равномерно разпределени, така че по-лесно от восък мръсотията от ръба на тоалетната чиния и внимателно почистване на трудно достъпните места.Повърхността на плавниците е изработена от мека и здрава смола материал.Бионические плътна антена, покрити с меки бодли, гъвкави и складывающимися. Дръжката на четката е конструирана с външна капачка - край на дръжката на четка, специално конструиран с преграда, която има като брызгозащищенным, така и скрит ефект.Може да се съхранява в продължение на дълго време, за да се предотврати отделянето на специфична миризма и осигури нула вътрешно и външно замърсяване.Тоалетни четки прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за вашата баня cleaning.

Всичко за продукта

12.9 inches * 2.5 inches * 2.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Подобни продукти в категория