• Ново
Angoily 4 бр. препарат за съдове за Баня, Поставки за Сапун, Самоотводящиеся сапун ястия, Контейнер за Сапун с Прозрачни Листа за Кухненски Мивки, Баня (Синьо-Сива)

Angoily 4 бр. препарат за съдове за Баня, Поставки за Сапун, Самоотводящиеся сапун ястия, Контейнер за Сапун с Прозрачни

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Държач за мультиварки, сапуни, гъби, четки и т Водата ще потече от притежателя, така сапун не е толкова лесно да се абсорбира. материал със стабилни експлоатационни характеристики и дълъг живот.Инсталирани във всяко кътче на баня и кухня.Този самоотливающийся държач за сапун е проектиран във формата на лист с красив полиран цвят.Описание Това е кутия за съхранение на сапун, която е изработена от материали за продължителна употреба.Тази сапунерка - практичен инструмент за запазване на сапун суха и гигиеничным.Водата ще потече от притежателя, така че сапунът ще се използва за дълго време.за използване в банята или кухнята.Характеристики - Цвят : син и сив.- Материал : ABS, PS, силикон.- Размер : около 18x12x13,5 см / 7,09x4, 72x5,31 инча.- материал със стабилни експлоатационни характеристики и дълъг живот.- Този самоотливающийся държач за сапун е проектиран във формата на лист с красив полиран цвят.- Инсталирани във всяко кътче на баня и кухня.- Държач за мультиварки, сапуни, гъби, четки и т. - Вода ще потече от притежателя, така сапун, не ще бъде лесно да се накисва.Опаковката включва 4 х притежателя за сапун.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория