• Ново
Автоматично дозиране система сапун Mamiddle с Инфрачервен Датчик за движение 10,5 мл/300 мл IPX6, Автоматично дозиране система Сапун, Безконтактно за Баня, Кухня, в Ресторан?

Автоматично дозиране система сапун Mamiddle с Инфрачервен Датчик за движение 10,5 мл/300 мл IPX6, Автоматично дозиране система

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Насладете се максимално удобство и хигиенаДръжте бактерии далеч, водете здравословен начин на живот със семейството си.Напълно автоматично управление без докосване, за да се избегне втори кръстосано заразяване. 【Бесконтактное и бързо дозиране】 Автоматично дозиране система сапун с вградена инфрачервена технология за откриване на движение и прецизионным сензор.Автоматично безконтактно опаковка сапун може веднага да открие ръката си и завърши капание сапун за 0,26 секунди.Давайте по 1 мл за път, и ако имате нужда от повече, можете да го използвате отново. 【Голям капацитет】 Безконтактен опаковка сапун е изработен от материал ABS + PC.Това нищо не зацапва.На него няма нужда да натискате.Електрически безконтактен опаковка сапун е с капацитет от 300 мл, и да не се налага често да го попълни. 【Водоустойчив IPX6】Опаковка сапун hands free използва водоустойчива технология IP67; Долната част на интензивно уплътняване предотвратява попадането на течности във вътрешността на батерията автоматично дозиране система сапун за кухни след употреба няма да бъдат блокирани или случаен вливане, можете да използвате дезинфектант за ръце, шампоан, течност за миене на съдове и т. 【Многократно използване на】 Автоматично дозиране система за течен сапун се захранва от 4 батерии тип ААА (в комплекта не са включени).Този автоматичен опаковка сапун за ръце, можете да инсталирате във вашата баня, стая, офиса, хотела и всяко обществено място.Лесен за инсталиране и бърз старт. 【Гаранция】 Оптималното разстояние на задействане на автоматично опаковка сапун със сензор е 5 см. Моля, не използвайте твърде гъста течност.Нашият безконтактен опаковка от сапун за баня се предлага с гаранция 12 месеца, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Бесконтактное и бързо дозиране】 Автоматично дозиране система сапун с вградена инфрачервена технология за откриване на движение и прецизионным сензор.Автоматично безконтактно опаковка сапун може веднага да открие ръката си и завърши капание сапун за 0,26 секунди.Давайте по 1 мл за път, и ако имате нужда от повече, можете да го използвате отново. 【Голям капацитет】 Безконтактен опаковка сапун е изработен от материал ABS + PC.Това нищо не зацапва.На него няма нужда да натискате.Електрически безконтактен опаковка сапун е с капацитет от 300 мл, и да не се налага често да го попълни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория