• Ново
Плажни Кърпи от микрофибър по ваш избор, Плажна Кърпа Без пясък, Быстросохнущее Плажна Кърпа, Много Големи Хавлии за възрастни и Деца (67x35 инча, 60x30 см), пътни Настилк?

Плажни Кърпи от микрофибър по ваш избор, Плажна Кърпа Без пясък, Быстросохнущее Плажна Кърпа, Много Големи Хавлии за възрастни

Rating 
BGN 6.80

Сума
Налично за поръчка

Микрофибър ?️ Търсите идеалния партньор си на плажа? - Плажна кърпа без ПЯСЪК ~ БЫСТРОСОХНУЩЕЕ плажна кърпа ~ Впитывающее кърпа за басейна ~ НЕГАБАРИТНОЕ, но компактно пътно кърпа ~ Ние сме разработили, съобразени с вашите нужди.Класически ленти никога не излизат от мода и лесно ще забележат вашата кърпа на многолюдно плажа!Независимо от това, дали искате вытереться след къпане в морето или просто да се отпуснете и да се попечете на слънце върху пясъка, плажна кърпа Your Choice ще се превърне в перфектният компаньон за вашите летни почивки. ? ПЕРФЕКТНА ПЛАЖНА КЪРПА БЕЗ ПЯСЪК - Ни кърпи не съдържат пясък.Просто се разклаща им, и целият пясък осыплется да ви предоставим възможност да се насладите на процеса, без пясък.Удобство и чистота, може да се сбогува с пясък и кал!. ? БЫСТРОСОХНУЩЕЕ и СУПЕР ВПИТЫВАЮЩЕЕ - нашето быстросохнущее плажна кърпа, която изсъхва три пъти по-бързо стандартен futon кърпи и няма да има неприятни влажни миризми.Освен това, нашите чаршафи отлично абсорбират влагата.Влакна незабавно впитают с вас цялата вода, оставяйки ви сухи и готови за работа. ? 100% нов дизайн МАТЕРИАЛ - ни кърпи от микрофибър, състоящи се от смес от 80% полиестер и 20% полиамид.Това не само ги прави изключително меки и приятни на пипане, но и екологично чисти. ✈️ ИДЕАЛНОТО пътни НАСТИЛКИ КЪРПА - отивате на плажа, в басейна или в пътуване, важно е да има пътни настилки кърпа, която лесно се опакова и се сгъва за пренасяне и изсъхва бързо, когато са мокри.Плажни кърпи Your Choice travel отговарят на тези критерии и имат две размер на избор : 60 "x30" и 67 "x 35".В сгънат вид те заемат до 70% по-малко място, отколкото стандартните памучни кърпи същ размер, идеален за пътници, които често ограничено пространство.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория