• Ново
Четка за тоалетна uptronic и Буталото за Тоалетна с Държач, Четка за Тоалетна с Дълга и Голяма дръжка за почистване на Тоалетна в Банята (Бял)

Четка за тоалетна uptronic и Буталото за Тоалетна с Държач, Четка за Тоалетна с Дълга и Голяма дръжка за почистване на Тоалетна

Rating 
BGN 9.51

Сума
Налично за поръчка

?БУТАЛОТО и ЧЕТКА за тоалетна : Лесно справляйтесь с почистване и потапяне в тоалетната на тежки условия, като се използват инструменти, влизащи в състава на нашата комбинирана четка за тоалетна с плунжером и купатаПочистете си тоалетната чиния с помощта на четка и погружайте запушените области тоалетни чинии, като професионалисти!. ? ЕФЕКТИВЕН И е УНИВЕРСАЛНО СЪВМЕСТИМ буталото : Удобен помощник, сверхпрочный буталото за тоалетна създава сверхплотное уплътнение около тоалетна дупки, осигурява максимална мощност потапяне за премахване на силни засоров в тоалетни, сливных дупки за душ и мивка.Уникална 4-степенна гумена търтей, съвместима с повечето размери източване. ?ЕРГОНОМИЧЕН НАКРАЙНИК за тоалетната чиния ПЪЛНА ГАМА от : кръгла четка за тоалетна 360° с напълно черна четина, не линяющей, ефективно премахва петна от всички краища на порцеланови тоалетни чинии, без да води до промяна на цвета или боядисване. ?ОБОРУДВАН СКРИТА КАПЛЕУЛОВИТЕЛЕМ : основа на нашето набор вантузов за тоалетна, предназначени за поддържане на чистота и чистота пола в банята, той е оборудван с модерна дренажна система.Капки незабавно улавливаются за поддържане на адекватна вентилация.Елегантен дизайн на своята практика caddy & matching прост и минималистичен и сдържан. ? ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗДРЪЖЛИВ И КУПУВАЙТЕ БЕЗ РИСК : Особено здрава гума търговски клас.Компактна комбинация четка за тоалетна и тоалетна на буталото може да се използва както в жилищни, така и търговски помещения.Ние обещаваме да ви предоставят пълно възстановяване, ако не сте доволни от покупката си. ?【ЕЛЕГАНТЕН съвременен дизайн】 Декоративна, но функционална, нашата четка за тоалетна - това е четка за тоалетна в банята, не е подобна на някоя друга четка за почистване на тоалетната чиния.Щеголяющий моден дизайн в ретро стил, тя служи елегантна декорация.Освен това, притежателят крие главата четка за зъби от любопитни очи!И няма да се чувстват неудобно, когато клиентите ще се радват на вашия тоалет. ?【ЕЛЕГАНТЕН съвременен дизайн】 Декоративна, но функционална, нашата четка за тоалетна - това е четка за тоалетна в банята, не е подобна на някоя друга четка за почистване на тоалетната чиния.Щеголяющий моден дизайн в ретро стил, тя служи елегантна декорация.Освен това, притежателят крие главата четка за зъби от любопитни очи!И няма да се чувстват неудобно, когато клиентите ще се радват на вашия тоалет.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория