• Ново
Матирано Черно Халка за Кърпи за ръце, Въртене на 180 °, Обикновена стойка За Хавлиени Кърпи От Неръждаема Стомана, с Квадратно Халка За Кърпи за ръце, Стенен Държач з?

Матирано Черно Халка за Кърпи за ръце, Въртене на 180 °, Обикновена стойка За Хавлиени Кърпи От Неръждаема Стомана,

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Изработени от желязо закачалка за хавлии предоставя на вашите клиенти удобен достъп до полотенцам и тяхната демонстрацияИнтимен и удобен за ползване : на площада пръта може лесно да се съхранява кърпи за ръце, лице, съдове за готвене, шалове, вратовръзки и други предмети в рамките на reach, а чаршафи ще останат в держателе без лепене.Гаранция за удовлетвореност : Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите топъл кърпи за баня след получаване на стоката, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Кратка информация за продукта : Име на продукт : Закачалка за кърпи за присоске Материал : желязо / ABS Цвят : черен Спецификация : дължина на 18x широчина 13,6 х височина 10 (см) нето Тегло : 0,205 (кг) Стил : прост стильцвет : черен Област на приложение : баня, тоалетна, кухня и т. Подробности на опаковката : 1 х стенни закачалка за кърпи Забележка : * поради ръчно измерване на размера на изделия да бъде допусната определена грешка, поради различни прожектори и различни цветове на дисплея действителния обект може да има известна разлика в цвета.Моля, запознайте се с реалната получени стока.

Всичко за продукта

length 18x width 13.6x height 10 (cm):
Net Weight:
0.205 (kg)
Style:
simple style
Color:
Black
Scope of application:
bathroom, toilet, kitchen, etc.
Packaging details:
1 × wall mounted towel rack:
Note:
* Due to manual measurement of product size, there will be a certain error, due to different spotlights and different display colors, the actual object may have a certain color difference. Please refer to the actual product received. :

Подобни продукти в категория