• Ново
Етажерка за Кърпи LXDZXY, Космически Алуминиев Златен Двуслойни Мулти-Пръчка с Куки Сгъваема Многофункционална Закачалка За Кърпи За Баня и Кухня Стенен Държач За Къ?

Етажерка за Кърпи LXDZXY, Космически Алуминиев Златен Двуслойни Мулти-Пръчка с Куки Сгъваема Многофункционална Закачалка

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

☆ Защита срещу ръжда, надраскване, дълготрайност Закачалка за кърпи притежава най-висока якост и трайност във влажна среда, и е много подходяща за бани, кухни и т. ☆ Разумно разстояние от стената, кърпи лесно се залепи на стената, хавлиени Кърпи, които по-Интимны, отколкото си Любовник, отказват да виси на стената. ☆ Висококачествени материали, кърпа е изработена от висококачествени екологично чисти материали, има отлични адгезией, заоблени ъгли и спестява място. ☆ Многофункционално съоръжение за съхранение, здрава носеща способност, не само ви позволява да съхранявате и сухи кърпи, но и да даде на Вашата баня, модерен вид. ☆ Категория на продукт : Закачалка за кърпи за баня; Материал : Космически алуминий; повърхностна Обработка : анодизиран; Начин на инсталация : перфорирана монтаж или инсталиране на без пирони (Лепило без пирони в комплекта не е включена); Характеристики : Двупластова, многополюсная, с плетене на една кука, сгъваема; Дължина : около 60 см; Цвят : златист;. ☆ Защита срещу ръжда, надраскване, дълготрайност. Закачалка за кърпи притежава най-висока якост и трайност във влажна среда, и е много подходяща за бани, кухни и т. ☆ Разумно разстояние от стената, кърпи лесно се залепи на стената, хавлиени Кърпи, които по-Интимны, отколкото си Любовник, отказват да виси на стената. ☆ Висококачествени материали, кърпа е изработена от висококачествени екологично чисти материали, има отлични адгезией, заоблени ъгли и спестява място. ☆ Многофункционално съоръжение за съхранение, здрава носеща способност, не само ви позволява да съхранявате и сухи кърпи, но и да даде на Вашата баня, модерен вид. ☆ Категория на продукт : Закачалка за кърпи за баня; Материал : Космически алуминий; повърхностна Обработка : анодизиран; Начин на инсталация : перфорирана монтаж или инсталиране на без пирони (Лепило без пирони в комплекта не е включена); Характеристики : Двупластова, многополюсная, с плетене на една кука, сгъваема; Дължина : около 60 см; Цвят : златист;.Категория на продукта : Закачалка за кърпи за баня; Материал : Космически алуминий; Обработка на повърхността : анодное окисление; Начин на инсталация : Перфорирана монтаж или инсталиране на без пирони (Лепило без пирони в комплекта не е включена); Характеристики : Двупластова, многополюсная, с една кука; Дължина : около 60 см; Цвят : златист Защо са избрали нашата закачалка за кърпи?Достатъчно голям, здрав и дълъг живот закачалка за кърпи не само ви позволява да съхранявате и сухи кърпи, но и да даде на Вашата баня, модерен вид.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория