• Ново
Zerodeko 3 бр. Вакуум Контейнер Контейнер за Шампоан Диспенсер За Разпенване на мляко Емулсия Диспенсер за Лосион Бутилки С Вакуумна Помпа Бутилка За Бял Крем Контейне?

Zerodeko 3 бр. Вакуум Контейнер Контейнер за Шампоан Диспенсер За Разпенване на мляко Емулсия Диспенсер за Лосион Бутилки С

Rating 
BGN 8.18

Сума
Налично за поръчка

Бутилка-помпа за лосион : Подходящ за пълнене на кремове, лосиони, етерични масла, средства за грижа за кожата, овлажняващи кремове и друга висок клас козметикаБутилка за сапун за ръце : множество бутилка за лосион, подходящ за пълнене на кремове, лосиони, етерични масла, средства за грижа за кожата, овлажняващи кремове и друга висок клас козметика.Мини бутилка с помпа : горловина бутилки, добра херметичност, устойчивост на отваливанию. Бутилка с помпа за еднократна употреба за лосион : горловина бутилки, добра херметичност, устойчивост на отваливанию.Помпа-опаковка лосион за ръце : пътуване, къмпинг, бизнес пътуване активен отдих.Бутилка-помпа за лосион : Подходящ за пълнене на кремове, лосиони, етерични масла, средства за грижа за кожата, овлажняващи кремове и друга висок клас козметика.Бутилка за сапун за ръце : множество бутилка за лосион, подходящ за пълнене на кремове, лосиони, етерични масла, средства за грижа за кожата, овлажняващи кремове и друга висок клас козметика.Мини бутилка с помпа : горловина бутилки, добра херметичност, устойчивост на отваливанию. Бутилка с помпа за еднократна употреба за лосион : горловина бутилки, добра херметичност, устойчивост на отваливанию.Помпа-опаковка лосион за ръце : пътуване, къмпинг, бизнес пътуване активен отдих.Пратката включва 3 бутилки за лосион Характеристики -за пътуване, къмпинг, бизнес пътуване, отдих използвайте опаковка за сапун. - Лека, преносима, удобна за употреба бутилка с вакуумна помпа. - Подходящ за пълнене на кремове, лосиони, етерични масла, средства за грижа за кожата, овлажняващи кремове и други престижни козметични пътни бутилки. - гърлото на бутилката, добра херметичност, устойчивост на косъм от бутилки за многократна употреба с лосион. - Цвят : Бял вакуум контейнера. - Произведен от материал, устойчив на употреба на флакона за сапун за ръце. - Размер : прибл.8 см/5,6 х 1,9 х 1,9 инча помпа-опаковка лосион за ръце. - Материал : контейнер за дозиране козметика от полипропилен.Информация за продукта Празен контейнер за шампоан Този продукт е за еднократна бутилка-помпу, произведени от висококачествен материал, трайни и практично за по-дълга употреба. горловина бутилка с дозатор за козметични средства, добра херметичност, устойчивост на падане. опаковка за сапун за пътуване, къмпинг, бизнес пътуване активен отдих.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория