• Ново
Комплект Кърпи от 3 теми, Комплекти, Хавлии за баня с цветен принтом животински Леопард, 1 кърпи за баня, 1 Гъба, 1 Кърпа за ръце, Набор от меки кърпи с тигровым Леопард ?

Комплект Кърпи от 3 теми, Комплекти, Хавлии за баня с цветен принтом животински Леопард, 1 кърпи за баня, 1 Гъба, 1 Кърпа за

Rating 
BGN 17.86

Сума
Налично за поръчка

♥ В комплекта са включени : 1 кърпи за баня, 1 кърпа, 1 кърпа за ръцеРазмер банного чаршафи 60*30 инча (152,4 * 72,6 cm) размерът на кърпи 28* 16 инча (71 * 40,5 см), размер на кърпи за ръце, 13* 13 инча (33*33 см). ♥ Материал : Набивная страна чаршафи изработени от най-добрите полиестерни влакна, направени по поръчка от една страна, а задната страна е от бял чист памук.Меки и комфортни на допир, добре абсорбират вода, не изчезват, без кърпичка и трайни.Висококачествени тъкани правят живота ви по-здрава. ♥ Различни размери : Кърпи отговарят на дневни нужди и са подходящи за много поводи.Можете да го използвате в банята, хотел, фитнес зала, спа център, офиса или за измиване на почивка. ♥ Лека поддръжка : Машинно пране във вода с ниска температура, която не води до размие пилинг и ворсинок, а също и много бързо изсъхване. ♥ Не разполагате с правилния цвят или картина?Ние предлагаме услуги по индивидуална заявка на собствените си ръце, можете да ни изпратите на електронната поща на любимата си картина или цвят, и ще имате уникален набор от кърпи. ♥ В комплекта са включени : 1 кърпи за баня, 1 кърпа, 1 кърпа за ръце.Размер банного чаршафи 60*30 инча (152,4 * 72,6 cm) размерът на кърпи 28* 16 инча (71 * 40,5 см), размер на кърпи за ръце, 13* 13 инча (33*33 см). ♥ Материал : Набивная страна чаршафи изработени от най-добрите полиестерни влакна, направени по поръчка от една страна, а задната страна е от бял чист памук.Меки и комфортни на допир, добре абсорбират вода, не изчезват, без кърпичка и трайни.Висококачествени тъкани правят живота ви по-здрава. ♥ Различни размери : Кърпи отговарят на дневни нужди и са подходящи за много поводи.Можете да го използвате в банята, хотел, фитнес зала, спа център, офиса или за измиване на почивка. ♥ Лека поддръжка : Машинно пране във вода с ниска температура, която не води до размие пилинг и ворсинок, а също и много бързо изсъхване. ♥ Не разполагате с правилния цвят или картина?Ние предлагаме услуги по индивидуална заявка на собствените си ръце, можете да ни изпратите на електронната поща на любимата си картина или цвят, и ще имате уникален набор от кърпи.Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти продукти с най-високо качество.Всички продукти са изработени от висококачествени материали, екологично чисти и полезни за здравето.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория