• Ново
erddcbb Баня Кухня Спалня Сгъсти Органайзер Багажник Монтиране на стена Черна Полк За Баня Плаващи Рафтове Алуминиев Душ Caddy Вана Багажник Шампоан на срока За Съхраня?

erddcbb Баня Кухня Спалня Сгъсти Органайзер Багажник Монтиране на стена Черна Полк За Баня Плаващи Рафтове Алуминиев Душ Caddy

Rating 
BGN 35.69

Сума
Налично за поръчка

➤ Многофункционални стелажи за търговски изложения на продукти - Нашите плаващи стенни рафтове, направени от космическия алуминий метод анодиране, космически алуминий е безопасна и не изисква поддръжкаКосмически алуминий - идеалният избор за влажни или наситени с пара помещения, тъй като той никога не ръждясва, не беля и да не накърняват или. ➤ Достатъчно място - достатъчно пространство за съхранение и подреждане на аксесоари за миене на съдове, кухненски принадлежности, предмети за декорация и т., за да си къща изглеждаше по-малко загроможденным.Отлично решение за прецизно съчетаване на удобство със стилен дисплей. ➤ Конструкция сливных дупки-предотвратява попадането на вода на рафта, след като душата, прави я суха и подредено, предпазва елементи на рафт от размножаване на бактерии. ➤ Лесна инсталация - Модерните стенни рафтове идват в комплект с инструменти за монтаж на оборудване.Просто го закрепете прилагаемыми винтове, и тези стенни рафтове са готови да украсят дома и настаняване. ➤ Гаранция за удовлетвореност - Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да върнем усмивката на вашето лице. ➤ Многофункционални стелажи за търговски изложения на продукти - Нашите плаващи стенни рафтове, направени от космическия алуминий метод анодиране, космически алуминий е безопасна и не изисква поддръжка.Космически алуминий - идеалният избор за влажни или наситени с пара помещения, тъй като той никога не ръждясва, не беля и да не накърняват или. ➤ Достатъчно място - достатъчно пространство за съхранение и подреждане на аксесоари за миене на съдове, кухненски принадлежности, предмети за декорация и т., за да си къща изглеждаше по-малко загроможденным.Отлично решение за прецизно съчетаване на удобство със стилен дисплей. ➤ Конструкция сливных дупки-предотвратява попадането на вода на рафта, след като душата, прави я суха и подредено, предпазва елементи на рафт от размножаване на бактерии. ➤ Лесна инсталация - Модерните стенни рафтове идват в комплект с инструменти за монтаж на оборудване.Просто го закрепете прилагаемыми винтове, и тези стенни рафтове са готови да украсят дома и настаняване. ➤ Гаранция за удовлетвореност - Ако се сблъскате с някакви проблеми, които не ви устройват, моля, веднага се свържете с нас, нашият приятелски екип за обслужване на клиенти положи всички усилия, за да върнем усмивката на вашето лице.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория