• Ново
5 бр. дървен държач за сапун ястия за домашна баня ръчно изработени, дървени калъф, стойка за източване на сапун, гъба, чистач (въглен)

5 бр. дървен държач за сапун ястия за домашна баня ръчно изработени, дървени калъф, стойка за източване на сапун, гъба, чистач

Rating 
BGN 4.79

Сума
Налично за поръчка

Материал : изработени ръчно от естествена борова дървесина, тази дървена препарат за съдове с наклонен дизайн помага да се удължи живота на вашия сапун, излива вода и высушивая сапун е естественоРазмер на дървена притежателя за сапун : 4,52 х 3,14 х 0,86 инча (Д х Ш х В); Така той не заема много място и е подходяща за пътуване.Увеличаване на срока на експлоатация на сапун : трапециевидный дизайн за предпазване от течове, хидроизолационна обработка за запазване на сапун суха. Ръчно изработени : ние са го произведени ръчно, то е малко по-различна по цвят, форма, текстура; миризмата на дърво ви пренася в природата; лесно се почистват.Количество : в комплекта са включени 5 парчета за притежателите на сапун (цвят на дървени въглища); Елегантен подарък за семейството или приятели; Лек и преносим, подходящ за пътуване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория