• Ново
Cabilock 6 бр., Капак за Къмпинг, Открит Цвят Органайзер, Държач за Съда и за Туризъм, Калъф за Тава, Преносима Баня, Хотелска Табела, Домашна Сливная Конфетница, Декор, Кр?

Cabilock 6 бр., Капак за Къмпинг, Открит Цвят Органайзер, Държач за Съда и за Туризъм, Калъф за Тава, Преносима Баня, Хотелска

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Държач за източване на сапун : Кръгла форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапунКутия за гъба за миене на : препарат за съдове с кръгла форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун.Капачка за източване на сапун : препарат за съдове за душ, баня, бани, плотове, кухни и много други.Титуляр сапун за душата : препарат за съдове с ефект на източване благодарение на дизайна на капака запазва сапун сух и чист.Държач за сапун за душата : и трудно се деформира.Държач за източване на сапун : Кръгла форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун.Кутия за гъба за миене на : препарат за съдове с кръгла форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун.Капачка за източване на сапун : препарат за съдове за душ, баня, бани, плотове, кухни и много други.Титуляр сапун за душата : препарат за съдове с ефект на източване благодарение на дизайна на капака запазва сапун сух и чист.Държач за сапун за душата : и трудно се деформира.Списък на пакетите 6 x препарат за съдове Характеристики - Произведен от материал за сапун ястия и се използва като тава. - душ кабина, тоалетна, баня, вана, плот, кухня и още един държач за сапун. - Цвят : на срока за съхраняване на сапун в различни цветове. - Кръгла форма, декоративен дизайн, по-удобен за съхранение на сапун ястия за източване на сапун. - и не е лесно да се деформира калъф за сапун. - Водосточни ефект благодарение на дизайна на капака, препарат за съдове за сапун запазва сапун сух и чист. - Материал : полипропилен, полиетиленов държач за сапун за душата. - Размер : Приблизително 9,9x9,9x4,7 см в Кутия за гъба за миене.Описаниетоваров препарат за съдове за баня Тази сапунерка е идеалният аксесоар за душ, осигурява чистота и хигиена сапун, когато се съхранява в банята.контейнер за сапун може да удължи живота на сапун благодарение на уникалния дренажному слой и дизайн капачки, които запазват сапун за суха и много други.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория