• Ново
N / A е Квадратна Капак кутии за Салфетки от ратан, Сплетен на Държач за Кърпички за ръчна работа (Цвят: кафяв)

N / A е Квадратна Капак кутии за Салфетки от ратан, Сплетен на Държач за Кърпички за ръчна работа (Цвят: кафяв)

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Изработени от трайни ратан, този капак за кутия с кърпички ще даде на вашето жилищно пространство нотка стилКонструкция с отворено дъно ви позволява бързо да променяте празни кутии от салфетки.Използвайте този държач за кърпички на всяко помещение, от всекидневни до спални и бани.Също така е идеално за декорация за вашия дом.Избършете капака на кутията за салфетки с влажна кърпа и оставете да изсъхне, след почистване. красив и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Изработени от трайни ратан, този капак за кутия с кърпички ще даде на вашето жилищно пространство нотка стил.Конструкция с отворено дъно ви позволява бързо да променяте празни кутии от салфетки.Използвайте този държач за кърпички на всяко помещение, от всекидневни до спални и бани.Също така е идеално за декорация за вашия дом.Избършете капака на кутията за салфетки с влажна кърпа и оставете да изсъхне, след почистване. красив и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Описание : Изработени от трайни ратан, този капак за кутия за салфетки ще даде на вашето жилищно пространство нотка стил.Конструкция с отворено дъно ви позволява бързо да променяте празни кутии от салфетки.Използвайте този държач за кърпички на всяко помещение, от всекидневни до спални и бани.Също така е идеално за декорация за вашия дом.Избършете капака на кутията за салфетки с влажна кърпа и оставете да изсъхне, след почистване. красив и практичен, идеален за декорация на вашия дом.Параметри : Размер : 14,5x14,5x14,5 смМатериал : ротангцвет : цвят на дърво/кафяв пакет включва : 1 * Кутия за салфетки Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Практичен и стилен държач за кърпички - това е един лесен начин да кърпички внимателно и извън зрителното поле, в стаята си, изглеждаше спретната и стилна.

Всичко за продукта

size:
14.5x14.5x14.5 cm
Material:
rattan
colour:
Wood Color / Brown
Package Contents:
1 * Tissue Box
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.:
Practical and stylish tissue paper box holder provides you an easy way to store tissues and keep them tidily and out of sight, so as to make your room look neat and stylish. :

Подобни продукти в категория