• Ново
2 Прозрачни Кутии Органайзер за Памучни Тампони, Домашна Употреба, Калъф за Съхранение, през Цялата Контейнер с капак (прозрачен)

2 Прозрачни Кутии Органайзер за Памучни Тампони, Домашна Употреба, Калъф за Съхранение, през Цялата Контейнер с капак (прозрачен)

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаОРГАНАЙЗЕР за клечки за зъби - С прикрепена капаци да си елементи далеч от.ОПАКОВКА ПАМУЧНИ ТАМПОНИ - Чудесен настолен помощник за организиране на масата и се поддържа от него поръчка.ВЕДЕРКО за ЗЪБИ - може да се използва за съхранение на памучни тампони, козметика, четки, дръжки и така нататък.КОНТЕЙНЕР за ПАМУК - чудесен помощник на работния плот за организиране на масата и се поддържа от него поръчка.през цялата притежателя qtip.Съхраняване на вашите неща със затворени капаци далеч от.контейнер за памучни тампони.ОРГАНАЙЗЕР за клечки за зъби - С прикрепена капаци да си елементи далеч от.ОПАКОВКА ПАМУЧНИ ТАМПОНИ - Чудесен настолен помощник за организиране на масата и се поддържа от него поръчка.ВЕДЕРКО за ЗЪБИ - може да се използва за съхранение на памучни тампони, козметика, четки, дръжки и така нататък.КОНТЕЙНЕР за ПАМУК - чудесен помощник на работния плот за организиране на масата и се поддържа от него поръчка.през цялата притежателя qtip.Затворете си неща, капаци и да ги държи далеч от контейнера за памучни тампони.Опаковката включва 1 x кутии Характеристики-от висококачествени материали, издръжливи, леки и издръжливи. - Може да се използва за съхранение на памучни тампони, козметика, кисточек, химикалки и така нататък. - Чудесен помощник на работния плот за организиране на масата и се поддържа от него поръчка. - Цвят : прозрачен. - : Приблизително 18x8,5x10 виж - Прозрачен контейнер, лесно видими от вътрешната страна. - Дръж си неща, с които са закрепени капаци и стойте далеч от тях.Информация за стоки, контейнер за вата Сложете в него червило, молив за очи, почистване на ухото или малки предмети и съхранявайте бюрото си чисто и подредено. ведерко за козметични четки Можете да видите, че е в съда, и да разберете, че ви трябва. диспенсер за памучни щеки Освен това, то също е чудесно и като притежател за писалки на бюрото си.органайзер за клечки за зъби Е прозрачен контейнер с 2 контейнери.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория