• Ново
HANABASS S Hook Притежателя на Паста за зъби Куки за Кърпи Залепваща Поставка за Четка За Зъби За Баня Бритвенная Поставка За Паста за зъби Без Перфорация Държач за Четка ?

HANABASS S Hook Притежателя на Паста за зъби Куки за Кърпи Залепваща Поставка за Четка За Зъби За Баня Бритвенная Поставка

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

СТЕНЕН ДЪРЖАЧ ЗА ПАСТА за зъби - може многократно да се позиционират и да извадите, без да остави следиСТЕНЕН КУКИ - Съберете си, за да проверите за измиване - четка за зъби, паста за зъби, за да се поддържа чистота и ред на работното място.Поставка за ЧАШИ за четка за зъби - Държач за четка за зъби е изработена от висококачествена пластмаса.СТЕНЕН ДЪРЖАЧ за ПАСТА за зъби - Може да се прилага на всяка гладка, чиста и суха повърхност.КУКАТА НА СТЕНАТА в БАНЯТА - да се Съхранява четки, чашки и паста за зъби, така че да е лесно да се намери.Пратката включва 1 Х Монтиране на багажник за съхранение на четка за зъби Характеристики -Размер : около 32x19x7 виж Размери. - Дръж четки, чашки и паста за зъби, така че да е лесно да се намери - компактен комплект за съхранение на четка за зъби. - Материал : Пластмасов Държач за паста за зъби без перфорация. - Може да се прилага на всяка гладка, чиста и суха повърхност, куки за кърпи. Титуляр четка за зъби е изработен от висококачествена пластмасов куката за кърпи. - Цвят : Тъмно зелен козметични титуляр за гримиране в банята. - Съберете си, за да проверите за измиване - четка за зъби, паста за зъби съдържа плота чисти и опрятном подстаканнике за четка за зъби. - Държач за паста за зъби може многократно да се позиционират и да теглите, без да остави следи.Описание на продукта Стенен лепилен куката е Изработен от материал, той е здрав за дълго използване, лек и не е на ъгъла на или.Органайзер за баня Добър комплект за баня, който трябва да имате.стенен държач за паста за зъби, устойчив на абразия, тя може да се поставят на удобно място.Монтиране на куката за баня На него може да домакински четки и паста за зъби.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория