• Ново
WANLISELL свободно стояща Закачалка за Хавлии За Баня, Бамбук Държач За Кърпи за ръце, 3-Степенна Поставка от Неръждаема Стомана, Органайзер за Баня, Кухня, Басейн, Закач?

WANLISELL свободно стояща Закачалка за Хавлии За Баня, Бамбук Държач За Кърпи за ръце, 3-Степенна Поставка от Неръждаема Стомана,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Здрава закачалка за хавлии за баня】 Изработени от висококачествена неръждаема стомана и бамбуково дърво, подът под прав ъгъл осигурява устойчивост в банята 【Размер】 20x12x35 см / дължина x ширина x височина, с притежателя на 3 прът.Дръж се на сухо и мокри кърпи отделно и не се допирайте един до друг.Този държач за кърпи, не само ще помогне на полотенцу бързо да изсъхне, но и ще спести повече пространство във вашата баня!. 【Многофункционален】 Трислоен дизайн, може да се използва за съхранение на хавлиените кърпи в банята, а също така за сушене на деликатни теми, или демонстрация на одеяла.На външен вид той прости и стилни, и можете да го поставите навсякъде в дома си. 【Компактно съхранение】 Тази поставка за кърпи идеален за стилен съхранение мочалок, кърпи за лице, пълни хавлиени чаршафи или плажни кърпи / хавлии и удобен за вас или вашите гости. 【Лекотата на монтажа】 Нашата сушилня за кърпи идва с ръководство за монтаж, в който се съдържат всички детайли и инструменти, необходими за бърз монтаж.Обща височина в x Ш x T : прибл. 35,5 "x 20" x 12". Ширина топъл кърпи : прибл. Тегло : приблизително 8,6 кг. Материал : бамбук, неръждаема стомана.За хавлии, хавлиени кърпи, кърпи за гостите, мочалок.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория