• Ново
Cabilock 8 бр. Дръжка за Многократна употреба Кухненски Детски Домашни Забавни Чаши Детска Плот За Съхранение на Зъбни Чаши за Пиене на Кафе, Гаргара, Чай, Пластмасови О?

Cabilock 8 бр. Дръжка за Многократна употреба Кухненски Детски Домашни Забавни Чаши Детска Плот За Съхранение на Зъбни Чаши

Rating 
BGN 6.89

Сума
Налично за поръчка

Детски стоматологичен чаши : гладки и кръгли, удобен на пипане, надеждни и практичниДетски стоматологичен чаши : Могат да се използват за организиране на детска паста за зъби и четка за зъби.Детска чаша за вода : гладка и мека, приятна на допир, надежден и практичен.Чаша за чаши на масата : Здрава и гладка дръжка дизайн за чаши, го лесно и естествено да се държат.Чаша за баня : Cartoony и забавен дизайн, изящна изработка и оживен вид.Детски стоматологичен чаши : гладки и кръгли, удобен на пипане, надеждни и практични.Детски стоматологичен чаши : Могат да се използват за организиране на детска паста за зъби и четка за зъби.Детска чаша за вода : гладка и мека, приятна на допир, надежден и практичен.Чаша за чаши на масата : Здрава и гладка дръжка дизайн за чаши, го лесно и естествено да се държат.Чаша за баня : Cartoony и забавен дизайн, изящна изработка и оживен вид.Пратката включва 8 чаши за четка за зъби Характеристики -Могат да се използват пластмасови чаши за паста за зъби и четка за зъби на вашето бебе. -Здрава и гладка дръжка дизайн на чаша, простата и непринудена за задържане на притежателя на четка за зъби в банята. -Размер : около 8,30 X8,00 X8,00 см / 3,26 X3,14 X3,14 инча чаша за миене на зъби. -Гладка и мека, комфортна на допир, надежден и практичен чаша за пиене на вода. -Материал : Детска паста за чаша от хранително-полипропилен. -Цвят : Чаша-държач за четка за зъби с различни цветове. -Използването на безопасна и пластмаса полипропилен материал, много практични и забавни чаши за миене. -Cartoony и приятен дизайн, може успешно да привлечете вниманието на детето си към кружкам за миене на зъбите.Описание на продукта Детски стоматологичен чаши С тези чаши за изплакване на устата лесно можете да съдържа четка за зъби и паста за зъби на вашето дете чисти.детска чаша за вода идеални за съхранение на паста за зъби, четка за зъби и гребен, подходящ за използване от детето си. чаша за баня е Гладка и с кръгли мундштуком. детски стоматологичен чаши Тези чаши за изплакване имат дизайн дръжка, която е лесно да се запази. елегантният дизайн на чаша за чаши на масата няма да навреди на устата си или на ръката на детето си.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория