• Ново
Fysupotsu Алуминиев Стенен Държач за Сешоар, Органайзер за инструменти за Грижа за коса и стайлинг в Банята за Гладене, Плойки, на Пресата за Коса, Поставка за Сешоар (че?

Fysupotsu Алуминиев Стенен Държач за Сешоар, Органайзер за инструменти за Грижа за коса и стайлинг в Банята за Гладене, Плойки,

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Размер : 19,5* 15 см/7,7* 5Тегло : приблизително 0,7 кг / 320 г. Материал : Космически алуминий.Подходящ за : Баня, стая в общежитието, джипове, кемперов и много други.Идва в комплект с винтове.Кръст Бод Пакет включва : 1 х комплект от притежателите на сешоара. Твърдата основа. битумен лост за затягане на винта.Здрава ханинговая конец.УДОБНО : Тази кутия за съхранение в банята гарантира, че тези аксесоари, тъй като преси за коса и сешоари, винаги ще бъдат на сухо място, и са готови за употреба.Високо качество : Държач за сешоар, изработени от изключително устойчив на космическия алуминиев материал, анодизиран и отполированного за защита от корозия и потъмняване, такава стойка за сешоара не податливи на корозия. ❤ Размер на продукта : L 7,79 "× W 2,36"; Този органайзер за баня - държач за сешоар съвместима с повечето видове и размери фенов, е траен и изискан. ❤ Спестяване на пространство Запазете ред - нашият държач за сешоар - чудесен организатор за вашите инструменти за коса като сешоар, утюжок, плойка, ще направи банята и спалнята чисти и спретнати. ❤ Лесен за използване - просто вкрутите скоба в стената с помощта на съответните винтове.Той е много издръжлив, не се тревожи за падането.Лесно се отстранява и се инсталира. ❤ Безопасен материал : Изработен от висококачествена космически алуминиев държач за сешоар, устойчиви на корозия и високи температури.Здрав материал и отворена отделна конструкция ни позволяват безопасно да съхранявате вашите горещи инструменти изстине и никога да не се притеснявате за това, че тя ще навреди на вас или вашите близки. ❤СЪВМЕСТИМОСТ : Конструкция за монтиране на стена е идеално за малки бани с ограничено пространство.И минималистичен жанровый дизайн, изглеждат красиво и модерно, красиво украсяват къщата си, фризьорски салон, хотел, фризьорски салон и фризьорски салон. ❤ Размер на продукта : L 7,79 "× W 2,36"; Този органайзер за баня - държач за сешоар съвместима с повечето видове и размери фенов, е траен и изискан. ❤ Спестяване на пространство Запазете ред - нашият държач за сешоар - чудесен организатор за вашите инструменти за коса като сешоар, утюжок, плойка, ще направи банята и спалнята чисти и спретнати. ❤ Лесен за използване - просто вкрутите скоба в стената с помощта на съответните винтове.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория