• Ново
Плажна Кърпа от Микрофибър, Суперлегкое Камуфляжное Кърпи за баня, Пескостойкое Плажна Одеяло, Многофункционално Кърпа За Пътуване, Басейн, Къмпинг, Практикуване ?

Плажна Кърпа от Микрофибър, Суперлегкое Камуфляжное Кърпи за баня, Пескостойкое Плажна Одеяло, Многофункционално Кърпа За Пътуване,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

100% ПолиестерБързо изсушаване и супер впитывающее : Нашето плажна кърпа произведени от висококачествени материали от микрофибър, който изсъхва бързо и перфектно абсорбира влагата.Използвайте това впитывающее кърпа след къпане в банята или сърфиране, трайно впитывающее кърпи за баня незабавно поглъща водата с тялото си.Лесен и атрактивен дизайн : лесно за носене и лесно да се опаковат.Това е голямо махровое кърпа с дигитален печат с висока разделителна способност, така че тя е ясна и не избледнява.Нашите персонализирани плажни кърпи Хващат окото И са Отлични аксесоари за парти край басейна и слънчеви бани.Широко приложение : Това е банное плажна кърпа може да се използва в много случаи, като например пикник, на парти край басейна, дори може да бъде декоративно гобеленом за стая.Независимо от това, дали използвате това плажна кърпа като наброска за пътуване, одеала за пикник, плувния кърпи или банного кърпи, това плажна кърпа от микрофибър ще се превърне в най-добрата многофункционална кърпа.Размери : размери на този голям банного кърпи представляват 70x140 виж Отлично подходящ за възрастни, деца и юноши.Не позволявайте на пясъка попречи на вашия ден!Просто дръж кърпа, за да изсъхне или го оставете да изсъхне на слънце след употреба и се разклаща плажна кърпа за сърфиране, за лесно премахване на пясъка!Това означава, че плажен пясък няма да оставят бъркотия в колата си или раница по пътя за вкъщи.Нашето предимство : 1. Изработен от висококачествен микрофибър, притежаваща отлична мекота и комфорт.It е добра и висока скорост на водопоглощения. Лек и портативен, сгъваем дизайн, могат да бъдат назначени и се опаковат в стекове 4. Подходящ за вътрешна и външна употреба, притежава отлична поносимост.Идеален за плажове, басейни, спа-салони, сауни, фитнес зали, йога, пътуване, къмпинг и пикник.Въз основа на всички предишни функции, които отговарят на всички нужди на плажа употреба, основната цел на този кърпи - да го използват за плаж.Надяваме се, че тези чаршафи ще ви помогнат да прекарате приятно време на морето. Размер : 70 х 140 см. (28×55 см) В комплект : 1 плажна кърпа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория