• Ново
Стенен рафт AHFAM за Баня Перфорирана Стойка за Сешоар Стенни Закачалка, Стойка за Тръби в Банята Стойка За Почистване на Тоалетната Стойка За Въздуховоди От Неръжда?

Стенен рафт AHFAM за Баня Перфорирана Стойка за Сешоар Стенни Закачалка, Стойка за Тръби в Банята Стойка За Почистване на Тоалетната

Rating 
BGN 40.04

Сума
Налично за поръчка

❤Две повдигащи кутия-долу можете да използвате за съхранение на вашите бижута, червило, четка за грим, очна линия, молив за вежди, сенки за очи, лак за нокти и т ❤Функции : лесен за носене и смърч.Ако искате да пътувате, това е идеалният избор. ❤ На здрав материал : подобрен материал за защита на околната среда, по-здрав материал, можете да го поставите в шкаф в банята и т. ❤Дизайн : дизайнът на крилото панти.Прозрачен пластмасов капак улеснява търсенето и почистване на вашите обекти. ❤Две повдигащи кутия-долу можете да използвате за съхранение на вашите бижута, червило, четка за грим, очна линия, молив за вежди, сенки за очи, лак за нокти и т. ❤Функции : лесен за носене и смърч.Ако искате да пътувате, това е идеалният избор. ❤ На здрав материал : подобрен материал за защита на околната среда, по-здрав материал, можете да го поставите в шкаф в банята и т. ❤Дизайн : дизайнът на крилото панти.Прозрачен пластмасов капак улеснява търсенето и почистване на вашите обекти. ❤Обработка на повърхността алуминиева сплав❤Материал : пластмаса, неръждаема стомана, алуминиева сплав❤Носеща разчита въздуховод❤ Размер, черно❤Прост стильШироко се използва в кухнята, в тоалетната, дневната, на терасата и т. Подробни размери можете да намерите в снимките на продукта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория