• Ново
Cabilock 2 бр. Органайзер Conter Media Тенис на Прозрачен Държач за Аксесоари за Тоалетка за Маса, Кутии За Съхранение на Дистанционното Грим Козметично Управление на Отделе?

Cabilock 2 бр. Органайзер Conter Media Тенис на Прозрачен Държач за Аксесоари за Тоалетка за Маса, Кутии За Съхранение на Дистанционното

Rating 
BGN 36.05

Сума
Налично за поръчка

пластмасата Кутия за съхранение : Интегриран аксесоар, защита на околната среда и здраве, защита от ръжда, здрава и стабилна.Шкаф за баня : Луксозна изработка, красива и щедра.Държач на дистанционното управление за телевизора : Органайзер за козметика, Органайзер за грим, Прозрачна Пластмасова кутия кошница "Направи си сам", Кутии за тоалетна масичка, четки за тоалетна маса, Аксесоари за коса и нокти.Органайзер за дистанционно управление : Лесен за употреба, не заема място и е на разположение безплатно.Кутия за съхранение на червило : На дъното има нескользящая точка, която е добра плъзгане способност и да я лесно преместване във водата. Кутия за съхранение : интегриран аксесоар, защита на околната среда и здравето, а също така и за защита от ръжда, здрава и стабилна.Шкаф за баня : Луксозна изработка, красива и щедра.Държач на дистанционното управление за телевизора : Органайзер за козметика, Органайзер за грим, Прозрачна Пластмасова кутия кошница "Направи си сам", Кутии за тоалетна масичка, четки за тоалетна маса, Аксесоари за коса и нокти.Органайзер за дистанционно управление : Лесен за употреба, не заема място и е на разположение безплатно.Кутия за съхранение на червило : На дъното има нескользящая наставка, която показва добра плъзгане способност и да я лесно преместване във водата.Пакетът включва 1 x кутия за съхранение Особености-Пластмасов материал е здрав и естествен. - Това също може да се представи като малък подарък за ваш най-добър приятел или приятелка, това ще бъде добре обмислен малък подарък. -Подходящ за различни случаи, начало на работния плот в дневната, тоалетна масичка, магазин и т. - Тенис на кутия за съхранение, с голям капацитет, классифицированный за съхранение. - Прост дизайн, отделение за съхранение, удобен за използване. - Размер : около 28x9x7cm/11x3. - Материал : Пластмаса.Описание на продукта шкаф за баня-Това е настолен органайзер box.tv дистанционно притежателя Той дава решение на много проблеми за съхранение, като например съхранение на козметика, ключове, дистанционното управление и др.Кутия за съхранение, изработен от пластмаса, красиво изглежда, е проста и практична.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория