• Ново
Сребърен Тоалетен огледало Keonjinn с подсветка 15 Сменяеми електрически крушки Голливудское огледало за грим с 2 Сменяеми електрически крушки, 3 Цветни крушки, Рамки о?

Сребърен Тоалетен огледало Keonjinn с подсветка 15 Сменяеми електрически крушки Голливудское огледало за грим с 2 Сменяеми

Rating 
BGN 46.74

Сума
Налично за поръчка

[Plug-in сменяеми Blubs] Крушки на холивудски огледало за тоалетка маса може да се замениАко светлината излиза от строя, можете просто да го замените с 2 допълнителни бонус крушки.Нашето сребърно тоалетен огледало с осветление има по-дълъг живот, отколкото други несменяемые огледала за грим с подсветка.Моля, обърнете внимание, че това е голливудское тоалетен огледалото не поддържа Bluetooth.Само опции с "Bluetooth" в заглавието размер са включени чрез Bluetooth. [3 Цветови индикатор и функцията на паметта] Тоалетен огледало с осветление за спалня, заобиколена от 15 светодиодни крушки и може да бъде предмет на 3000-5800 K в 3 режима (студен, естествен и топъл).Яркостта може да се регулира в зависимост от вашите различни изисквания към осветлението на грим.С функция памет за запаметяване на настройки. [USB порт за зареждане на] Използвайте тоалетен огледало Keonjinn с подсветка, за да с лекота да се насладите на грим.USB порт за зареждане на (5, 1,5 А) в дясната страна на тоалетна масичка с подсветка осигурява удобна зареждане на вашия телефон / таблет. [Голливудское огледало в сребърна рамка] Това е козметично огледало с осветление в уникална луксозна метална рамка и база подходяща за гримерных, спални, визажных студия и салони.Точно това, което ви е необходимо за изграждането на перфектната релаксираща атмосфера!Голливудское тоалетен огледало с осветление определено ще повиши настроението в стаята си. [Стенен монтаж и трапезни] Голям тоалетен огледало с осветление може да се инсталира на плота с подвижна метална основа, а също и да инсталирате на стената с две дупки в задната част.Идва с малко огледало за грим с 10-кратно увеличение и аксесоари, необходими за инсталиране. [100% удовлетвореност] Като водеща марка в категория огледала, ние се стремим да предоставят на потребителите огледала достъпни за качество и за 5 години са получили над 5000 мнения.Пълно възстановяване на сумата или безплатна подмяна на холивудски огледала, повредени при пристигането си, възвръщаемост, не се изисква, всичко, което трябва да направите е да ни изпратите няколко снимки по електронната поща. гаранция 3 години. [Plug-in сменяеми Blubs] Крушки на холивудски огледало за тоалетка маса може да се замени.Ако светлината излиза от строя, можете просто да го замените с 2 допълнителни бонус крушки.Нашето сребърно тоалетен огледало с осветление има по-дълъг живот, отколкото други несменяемые огледала за грим с подсветка.Моля, обърнете внимание, че това е голливудское тоалетен огледалото не поддържа Bluetooth.Само опции с "Bluetooth" в заглавието размер са включени чрез Bluetooth.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория