• Ново
LALAFINA 1 бр. Стойка с Кука, Punch, Рафт за Баня, Органайзер за Сешоар, Принадлежности За Стайлинг на Коса, Мультимагазин, монтиран на стената Тъмен Punch, Вентилатор за Баня, ?

LALAFINA 1 бр. Стойка с Кука, Punch, Рафт за Баня, Органайзер за Сешоар, Принадлежности За Стайлинг на Коса, Мультимагазин,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

СТЕНЕН ДЪРЖАЧ ЗА ПАСТА за зъби - Спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен видДЪРЖАЧ ЗА сешоар за баня - този контейнер за съхранение е предназначен за стенен монтаж, и можете да го поставите в своята банята или в спалнята.ОРГАНАЙЗЕР за КОРУПЦИЯ за КОСА - разработени с възможност за отделно съхранение и голям капацитет.ПРЕДМЕТИ за ПОЧИСТВАНЕ В банята - Вие можете да използвате този контейнер за съхранение на различни позиции за прибиране на реколтата, а също така той е най-подходящ за настаняване на сешоара, тъй като ние специално са го развили.ДЪРЖАЧ за СЕШОАР - Изработена от висококачествен материал, издръжлив на гу СТЕНЕН ДЪРЖАЧ ЗА ПАСТА за зъби - Спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен вид.ДЪРЖАЧ ЗА сешоар за баня - този контейнер за съхранение е предназначен за стенен монтаж, и можете да го поставите в своята банята или в спалнята.ОРГАНАЙЗЕР за КОРУПЦИЯ за КОСА - разработени с възможност за отделно съхранение и голям капацитет.ПРЕДМЕТИ за ПОЧИСТВАНЕ В банята - Вие можете да използвате този контейнер за съхранение на различни позиции за прибиране на реколтата, а също така той е най-подходящ за настаняване на сешоара, тъй като ние специално са го развили.ДЪРЖАЧ за СЕШОАР - Изработена от висококачествен материал, издръжлив i. Списък на пакетите 1 x рафтове за съхранение 4 x куки 1 x залепваща стикер Характеристики -Дизайн без перфорация, няма нужда от друг инструмент, стенен държач за сешоар. - Материал : полипропилен пластмасови рафтове за сешоара - Подходящ за четка за зъби, сешоар, паста за зъби, гребен и бръснач, дръжте ги в добре и подсушете стенен държач за баня. - Спестяване на пространство благодарение на елегантния и компактния си външен вид стенни закачалки. - Изработен от устойчив материал и стената на притежателя за четка за зъби. - Размер : 24,50 X14,00 X13,00 см. / 9,63 X5,50 X5 държач за сешоар. - Разглобяема конструкция и контейнер за съхранение в Банята за повторна употреба.Описание на продукта Стенен контейнер за баня Този продукт е мултифункционален рафтове за съхранение, изработен от висококачествен материал за конкретно използване.държач за сешоар, с монтиран на стената креативен дизайн, можете да поставите в него сешоар за баня, козметика, шапка за душ, на гъба, топчета за вана и други, много удобна за да се използва.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория