• Ново
Cabilock 2 бр. Кутия за памучни тампони, Диспенсер за Памучни Дискове, Контейнери За Грим, Органайзер За Грим, Опаковка, Контейнер за Памучни тампони, Аптечные Банки за Б?

Cabilock 2 бр. Кутия за памучни тампони, Диспенсер за Памучни Дискове, Контейнери За Грим, Органайзер За Грим, Опаковка,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

смолаКутия за съхранение на памук дискове : ??Кутия-органайзер помага правилно да съхранявате вашите по-малки неща и да поддържа реда в работния плот.Контейнер за памучни тампони : В този контейнер за съхранение може да се съхранява много от памук, лакочистител, инструменти за нокти-арт, режийни ноктите.Банка за гримиране в банята : Многофункционална кутия за съхранение на инструменти за маникюр, проста и аккуратная, много практичен. Банка-туба от смола : ? Идеален за съхранение на аксесоари за нокти, четка за нокти и машинки за подстригване, удобно се организират различни неща.Органайзер за клечки за зъби : Приятен на допир без мирис, устойчиви на протриване, здрави, выдерживающий продължителна употреба.Кутия за съхранение на памук дискове : ??Кутия-органайзер помага правилно да съхранявате вашите по-малки неща и да поддържа реда в работния плот.Контейнер за памучни тампони : В този контейнер за съхранение може да се съхранява много от памук, лакочистител, инструменти за нокти-арт, режийни ноктите.Банка за гримиране в банята : Многофункционална кутия за съхранение на инструменти за маникюр, проста и аккуратная, много практичен. Банка-туба от смола : ? Идеален за съхранение на аксесоари за нокти, четка за нокти и машинки за подстригване, удобно се организират различни неща.Органайзер за клечки за зъби : Приятен на допир без мирис, устойчиви на протриване, здрави, выдерживающий продължителна употреба.Пратката включва 2 x кутия за памучни дискове Характеристики -Материал : Държач за памучни дискове от смола - Произведен от висококачествен материал за трайни употреба, много практичен и здрава кутия за кутии от смола. - Удобен за използване, по-голям капацитет, интелигентен дизайн, по-хуманен.Голям капацитет може да задоволи вашите ежедневни нужди в кутия за съхранение на памучни тампони с капаци. - Подходящ за съхранение на памук дискове, мигли, дребни бижута, пластира за нокти, козметика, малки инструменти, резервни части и т. Контейнер за памучни дискове. - Изработена от приятен материал, устойчив и безопасен за използване.Той може да организирате вашия нийл-арт, добре премахване на памучни дискове аптека буркан с капак. - Идеален за съхранение на аксесоари за нокти, като пискюл за нокти и машина за рязане, удобно да организира туба, за различни контейнери с капак.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория