• Ново
Поставка за вана премиум-клас Caddy - Разтегателен тава за баня - Регулируема Коритото за баня, за вана - Луксозен Масичка за баня Caddy - Уникални Подаръци за housewarming Нов д?

Поставка за вана премиум-клас Caddy - Разтегателен тава за баня - Регулируема Коритото за баня, за вана - Луксозен Масичка

Rating 
BGN 16.49

Сума
Налично за поръчка

? Се приспособява към ВАШАТА ВАНА - тиган за баня Banlilu е стратегически проектирани, за да отговарят на размерите на повечето представени на пазара вани, благодарение на разширение, устойчиви на хлъзгане силиконово ръце, предотвращающим плъзгащи стойка за ванаТози органайзер за баня е проектирана специално за разширяване с 29 ½ инча до 40 инча, за да се побере дори в най-широката вана. ? Е направена НА СЪВЕСТТА - е Изработен от екологично чист бамбук-високо качество и покрит със защитен слой от лак, което прави този масичка за баня от водоустойчив и издръжлив.Този издръжлив тиган за баня чудесно за всяка баня!Хвърлете от себе си товар и инвестирайте в нещо, за да стане по-добре, с помощта на подарък, който носи възвращаемост. ? НАСЛАДЕТЕ СЕ НА УСЕЩАНИЯ, ПОДОБНИ НА СПА-САЛОНУ!Вана Banlilu's caddy предоставя спа-спокойствие директно в собствения си дом.Този разтегателен тава за баня с капацитет до двама души, така че сте в състояние да създадат настроение и да се отпуснете по време на среща.Точно това, което търсех, за да донесе малко романтика и живот във вашата връзка.Помагайте на другите да се насладите значими моменти с помощта на нашия организатор за баня като подарък за годишнина от сватба или меден месец. ✔️ ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : чудесно като поставка за вана.Това също може да бъде сервировочный поднос в леглото си по време на четене или на закуска, която ще се превърне в чудесен подарък за вашия любим човек, приятели или роднини за рождения Ден, годишнина, Свети Валентин, Коледа и др. ? СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ : Уникална сгъваема конструкция улеснява съхранение. ? Се приспособява към ВАШАТА ВАНА - тиган за баня Banlilu е стратегически проектирани, за да отговарят на размерите на повечето представени на пазара вани, благодарение на разширение, устойчиви на хлъзгане силиконово ръце, предотвращающим плъзгащи стойка за вана.Този органайзер за баня е проектирана специално за разширяване с 29 ½ инча до 40 инча, за да се побере дори в най-широката вана. ? Е направена НА СЪВЕСТТА - е Изработен от екологично чист бамбук-високо качество и покрит със защитен слой от лак, което прави този масичка за баня от водоустойчив и издръжлив.Този издръжлив тиган за баня чудесно за всяка баня!Хвърлете от себе си товар и инвестирайте в нещо, за да стане по-добре, с помощта на подарък, който носи възвращаемост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория