• Ново
Zerodeko 4 бр. Издънка на Охлюв Монтиране на стена Карикатура Сладък Органайзер за Паста за зъби за Детска Баня (Случаен цвят)

Zerodeko 4 бр. Издънка на Охлюв Монтиране на стена Карикатура Сладък Органайзер за Паста за зъби за Детска Баня (Случаен

Rating 
BGN 20.07

Сума
Налично за поръчка

Стенен органайзер за баня : Той е предназначен за това, да запазите вашата четка за зъби на сухо и защитено от вредни въздействияТитуляр на четка за зъби, за животни, предназначени за поддържане на вашата четка за зъби, на сухо и защитено от вредни въздействия. титуляр на четка за зъби на присоске.Държач за четка за зъби : Забавен дизайн ще позволи на вашите деца да си миете зъбите без излишни неприятности. държач за четка за зъби на присоске.Контейнер за писалки с монтиране на стена : Детски Държач за четка за зъби с Турбокомпресор, Търтей, Стенен Държач за паста за зъби с домашни любимци, без пробиване, Органайзер за съхранение в Банята Deocr.Държач за четка за зъби : Забавен дизайн ще позволи на вашите деца да си миете зъбите без излишни неприятности.Стенен органайзер за баня : Той е предназначен за това, да запазите вашата четка за зъби на сухо и защитено от вредни въздействия.Титуляр на четка за зъби, за животни, предназначени за поддържане на вашата четка за зъби, на сухо и защитено от вредни въздействия. титуляр на четка за зъби на присоске.Държач за четка за зъби : Забавен дизайн ще позволи на вашите деца да си миете зъбите без излишни неприятности. държач за четка за зъби на присоске.Контейнер за писалки с монтиране на стена : Детски Държач за четка за зъби с Турбокомпресор, Търтей, Стенен Държач за паста за зъби с домашни любимци, без пробиване, Органайзер за съхранение в Банята Deocr.Държач за четка за зъби : Забавен дизайн ще позволи на вашите деца да си миете зъбите без излишни неприятности.Списък на пакетите 4 х притежателите за четка за зъби Описание на стоките Стенен органайзер за баня може лесно да инсталирате на гладка повърхност, огледала, стъкла и стени с помощта на етикети с двустранна самозалепваща лента на гърба.Държач за химикалки с монтиране на стена - забавен дизайн ще позволи на вашите деца да си миете зъбите без излишни неприятности. държач за четка за зъби с животни - има за цел да гарантира, че вашата четка за зъби остава на сухо и защитено от вредни въздействия.Държач за четка за зъби - Размер : 16 x 12 x 3 см. Държач за четка за зъби Продукт е лесен и практичен органайзер за четка за зъби във формата на анимационни охлюви. - Можете да го използвате за подаръци : рекламна реклама, бизнес подаръци, кухня, паметник на награди, панаири, честване на годишнина от служителите.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория