• Ново
Healeved 1 бр. Силиконови Улични Контейнери Силикон Тава Контейнер за Шампоан оборудване запечатване препарат за съдове Двустранно Гъба За Почистване Силикон Предпаз?

Healeved 1 бр. Силиконови Улични Контейнери Силикон Тава Контейнер за Шампоан оборудване запечатване препарат за съдове Двустранно

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

СиликонДържач за сапун : СИЛИКОНОВ препарат за съдове ЗА ДУШ, баня, вана, плот, кухня и много други.Кошница за сапун : СИЛИКОНОВ препарат за съдове за душ Мултифункционален дизайн, може да бъде притежател на сапуни или четка.Силиконов препарат за съдове : душ кабина, тоалетна, баня, вана, плот, кухня и много други.Пътен калъф за сапун : Изработен е от материал за трайно и устойчиво използване.Препарат за измиване на силиконовата съдове : Силиконов препарат за съдове за ДУШ С ефект на източване, запазва сапун сух и чист.Държач за сапун : СИЛИКОНОВ препарат за съдове ЗА ДУШ, баня, вана, плот, кухня и много други.Кошница за сапун : СИЛИКОНОВ препарат за съдове за душ Мултифункционален дизайн, може да бъде притежател на сапуни или четка.Силиконов препарат за съдове : душ кабина, тоалетна, баня, вана, плот, кухня и много други.Пътен калъф за сапун : Изработен е от материал за трайно и устойчиво използване.Препарат за измиване на силиконовата съдове : Силиконов препарат за съдове за ДУШ С ефект на източване, запазва сапун сух и чист.Осъществяване на Списък 1 х държач за сапун Функции - душ, баня, вана, плот, кухня и много други препарат за съдове. - Цвят : Кафе Силикон държач за сапун. - Материал : Силиконова форма за сапун под формата на каша. - Дренирующий ефект, запазва сапун сух и чист Силикон препарат за съдове. - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване на Силиконова защита за сапун. - и контейнер за сапун ястия е лесно да се деформира. - Многофункционален дизайн, може да бъде притежател на сапун или сапун кутия за сапун с пискюл-шампоан - Размер : прибл.Двупосочен размер 8х7х2см.Описание на стоките Мека препарат за съдове Тя може да удължи живота на сапун, благодарение на уникалния си дизайн, който позволява да се запази сух сапун и спомага за по-продължително съхранение на сапун.херметични контейнери Тази сапунерка - перфектният аксесоар за душ, който ще ви помогне да запазите сапун чист и гигиеничным по време на пътуване или за съхранение в банята.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория