• Ново
WSZJJ Държач за Кърпички - Загадъчен Бял Дървен Държач за Кърпички във формата на Парусника, Сложен и Задълбочен Настолен Органайзер за Хартиени Кърпи Ръчно изработе?

WSZJJ Държач за Кърпички - Загадъчен Бял Дървен Държач за Кърпички във формата на Парусника, Сложен и Задълбочен Настолен Органайзер

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

★ Този държач за кърпички полезен в тоалетната, банята и офиса, пазете салфетка далеч от вода, прах и бактерии ★ Перфектен за : е подходяща за използване в спалня, трапезария, кола с голяма здравина и безопасно използване. ★ Производство от масивно дърво : Изработен е от орех и бук, изглежда светло и блестящо.много здрава и устойчива.Титуляр на ролка тоалетна хартия има прост дизайн, но добре се вписва във всеки интериор. ★ Лесен монтаж : винтове, които са включени в комплекта. ★ Вграден държач за телефона : В горната част на притежателя на ролка тоалетна хартия, можете да поставите вашия мобилен телефон, таблет, часовници, мокри кърпи, очила и други дреболии, когато сте в тоалетната, или да вземе душ, е много удобно.Стенен държач за тоалетна хартия е изработена от орех и бук за елегантна и безпроблемна довършителни работи.Попълване на ролка тоалетна хартия, е изпълнено просто и елегантно изглежда в банята.Благодарение на бързия и лесния за инсталиране настенному креплению, внимателно скрито за обкова, тя допълва останалата част от асортимент.Материал : орех и бук Наименование на продукта : стойка за ролка тоалетна хартия Област на приложение : санитарен възел, кухня, спалня комплектът включва : 1 х стойка за ролка тоалетна хартия, завийте * Подходящ за различни поводи, няма място, може да се използва за удобно съхранение в кухнята, в банята * УДОБЕН размер : държач за хартиени салфетки ви дава достатъчно място, за да побере достатъчно количество салфетки, без да заема ценно място . * Забележка : Този продукт съдържа само държач за кутии за тоалетни кърпички и не включва други стоки на снимката. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория