• Ново
Cabilock Рафт за шкаф, Рафт за шкаф 3 БР Издънка За душата ъглов рафт за душа в банята без пробиване на срока за съхраняване на присоске за душата: Не Стенни рафтове и Сте?

Cabilock Рафт за шкаф, Рафт за шкаф 3 БР Издънка За душата ъглов рафт за душа в банята без пробиване на срока за съхраняване

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

пластмасатаСрок за кошници за душата : Изработена от пластмаса, трайна употреба. Кошница с клейкими стената куки : идеален като практически подарък за нов дом, за вашите приятели и семейство.Стенен висящи кошници : С тази закачалка вашата баня вече няма да бъде неочаквана и мръсна.Подвесная полк кошница : На тази етажерка за съхранение може да се съхранява четки за зъби, чаши, паста за зъби и други необходими елементи.Пластмасов стенни полици за съхранение : Выдолбленная дизайн позволява да се налива вода и да запазите вашите вещи сухи и чисти.Пратката включва 3 x рафтове за съхранение на Характеристиките на-Стойка за съхранение без перфорация няма да навреди на стената и ще направи вашата баня по-подредено. - Цвят : бял - Произведен от пластмаса, е трайна употреба. - Този рафтове за съхранение могат да се настанят на вашите четки за зъби, чаши, паста за зъби и други необходими елементи. - Выдолбленная конструкция позволява да вземе вода и да запазите вашите вещи сухи и чисти. - Материал : пластмаса Размер : около 30,00 X12,00 X7,00 см / 11,79 X4, 72 X2,75 инча-Това е прост дизайн, но практичен за употреба, който ще ви представим един добър опит за използване.Информация за продукта Е рафтове за съхранение в банята, изработени от висококачествен материал, достатъчно здрав и практичен за употреба.На рафта за съхранение в банята може да се съхранява самобръсначка, шампоан, четка за зъби, паста за зъби и всички други необходими елементи.С тази стойка вашата баня вече няма да бъде неочаквана и мръсна.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория