• Ново
Стенен Кухненски шкаф за съхранение на 2/4 бр., Самоклеящийся Притежателя на дистанционното управление Mango, Подходящи за дома, училището, баня (сиво + оранжево)

Стенен Кухненски шкаф за съхранение на 2/4 бр., Самоклеящийся Притежателя на дистанционното управление Mango, Подходящи за дома,

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Здрав материал】 : Държач за мобилен телефон, произведен от бедрата, екологично чист, здрав и силен, му е лесно да се съборят или да се повреди, може да се използва в продължение на дълго време, не е лесно да падне 【Скоба за дистанционно управление】 : Дайте на всяко дистанционно дистанционно управление стационарен къща в дома си, не им позволявайте да се скитат по-голямата дома, позволете ни търси навсякъде.Това може да ви гарантира чисти и спретнати пространство на работния плот. 【Спестяване на пространство】 : Органайзер за съхранение е идеален за събиране на различни неща, може да виси на стената и вратата.Спестете място върху работния плот и прибавете цветове в стаята си. 【Лесна инсталация】 : Стенен органайзер с плетене на една кука е самоклеящуюся конструкция, просто махнете отметката от самозалепваща хартия от обратната страна на кутията за съхранение чекмеджето за съхранение може да се залепва за гладка повърхност. 【Многоцелеви】 : Кутия за съхранение на дистанционното управление Е не само на притежателя на дистанционното управление, но и отличен организатор за грим, мобилен телефон, химикалки, ключове, чанта за боклук и т., Подходящи за къщи, хотели, класни стаи, офиси и медицински центрове. 【Здрав материал】 : Държач за мобилен телефон, произведен от бедрата, екологично чист, здрав и силен, му е лесно да се съборят или да се повреди, може да се използва в продължение на дълго време, не е лесно да падне. 【Скоба за дистанционно управление】 : Дайте на всяко дистанционно дистанционно управление стационарен къща в дома си, не им позволявайте да се скитат по-голямата дома, позволете ни търси навсякъде.Това може да ви гарантира чисти и спретнати пространство на работния плот. 【Спестяване на пространство】 : Органайзер за съхранение е идеален за събиране на различни неща, може да виси на стената и вратата.Спестете място върху работния плот и прибавете цветове в стаята си. 【Лесна инсталация】 : Стенен органайзер с плетене на една кука е самоклеящуюся конструкция, просто махнете отметката от самозалепваща хартия от обратната страна на кутията за съхранение чекмеджето за съхранение може да се залепва за гладка повърхност. 【Многоцелеви】 : Кутия за съхранение на дистанционното управление Е не само на притежателя на дистанционното управление, но и отличен организатор за грим, мобилен телефон, химикалки, ключове, чанта за боклук и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория