• Ново
Angoily 2 бр. Стенен Държач за Сапун, препарат за съдове За Източване на сапун ястия, Регулируем Държач Кухненска Гъба, Тава за Кухненски Мивки за Баня, Кухненски Тезгях?

Angoily 2 бр. Стенен Държач за Сапун, препарат за съдове За Източване на сапун ястия, Регулируем Държач Кухненска Гъба, Тава

Rating 
BGN 4.51

Сума
Налично за поръчка

Материал -пластмаса, здрав, преносим и стабилен, водоустойчив и устойчив на паданеПрепарат за съдове компактен, лесен за инсталиране и преместване, ще бъде много удобно и практично.Благодарение на дренажному дъното на кутия осигурява естественото изсушаване на сапун и удължава живота му. нов, екологично чист метод за използване, безопасни сапуни, която изсъхва бързо, държейки го за по-дълга употреба.С тънък изработка на производство, гладко полирани и уникален и креативен дизайн, предоставящ носещата способност.Материал -пластмаса, здрав, преносим и стабилен, водоустойчив и устойчив на падане.Препарат за съдове компактен, лесен за инсталиране и преместване, ще бъде много удобно и практично.Благодарение на дренажному дъното на кутия осигурява естественото изсушаване на сапун и удължава живота му. нов, екологично чист метод за използване, безопасни сапуни, която изсъхва бързо, държейки го за по-дълга употреба.С тънък изработка на производство, гладко полирани и уникален и креативен дизайн, предоставящ носещата способност.Описание Изработени от пластмаса, тази поставка за сапун е здрав и практичен.Тази креативна срок на годност може да направи вашата баня чисти и чиста. изработени за съхранение на сапун, на ъгъла на наклона могат свободно да се регулира в зависимост от вашите различни нужди, което ви гарантира голямо удобство.нов екологично чист начин на живот, сигурно сапун, която изсъхва бързо, запазвайки сапун за по-дълга употреба.Характеристики - Цвят : Бял, сив.- Материал : Пластмаса.- Размер : 13,00 X8, 00 X4, 50 см / 5, 11 X3, 14 X1, 77 инча.- Материал-пластмаса, здрав, преносим и стабилен, водоустойчив и устойчив на падане.- С фина обработка, гладко полирани и уникален и креативен дизайн, носеща способност.- Благодарение на дренирующему дъното на кутия осигурява естественото изсушаване на сапун и удължава живота му.- Препарат за съдове компактен, лесен за инсталиране и преместване, ще бъде много удобно и практично.- нов начин за екологично чист живот, е безопасен, а сапун може да изсъхне бързо, запазвайки сапун за по-дълга употреба.- Цвят : Бяло-сив.-Размер : 13 X8 X4, 5 см. на Помещение и включва 1 х стенни поставка за сапун (бяла) 1 х стенни поставка за сапун (сив).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория