• Ново
Проектор WULFY Проектор за домашно кино Smart Mini Преносим шрайбпроектор (Цвят: версия на Miracast, Размер: штепсельная вилица Великобритания)

Проектор WULFY Проектор за домашно кино Smart Mini Преносим шрайбпроектор (Цвят: версия на Miracast, Размер: штепсельная

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Проектор гарантира неповторимо визуално качество за забавления у дома и на открито, през деня и през нощтаТози проектор е, без съмнение, ще изведе своя опит в кино на ново ниво. ❤【Най-новият актуализиран проектор FULL HD】 най-новият актуализиран видео проектор притежава собствена резолюция и поддържа 1080 P и контраст от 3000 : 1, което осигурява сверхточное и яркото качество на видео.Идеален за да прожектират филми, игри, презентации и графики. ❤【ОТЛИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ на ЯРКОСТТА】Усъвършенствана led осветление за мини-проектор осигурява яркост от 60% по-високи от тези на обикновен проектор.Източник на светлина с течнокристална технология осигурява по-малка консумация на енергия от обикновените лампи с нажежаема жичка, и по-дълъг живот на лампата е 52 000 часа.Този led прожектор е бил обновен. ❤【Голям размер на екрана】 Той осигурява размер на екрана от 40 "до 210" с прожекционен разстояние от 5 метра до 15 метра. Препоръчителното разстояние за гледане -фокусно разстояние 6,5 фута. ❤【Портативен дизайн Вграден високоговорител】 преносим проектор се различава компактни размери и тегло от само 2,86 килограма, уникален дизайн улеснява използването му навсякъде.Вграден мощен високоговорител може да възпроизвежда чист звук, който да отговарят на вашите ежедневни нужди.Проектор гарантира неповторимо визуално качество за забавления у дома и на открито, през деня и през нощта.Този проектор е, без съмнение, ще изведе своя опит в кино на ново ниво. ❤【Най-новият актуализиран проектор FULL HD】 най-новият актуализиран видео проектор притежава собствена резолюция и поддържа 1080 P и контраст от 3000 : 1, което осигурява сверхточное и яркото качество на видео.Идеален за да прожектират филми, игри, презентации и графики. ❤【ОТЛИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ на ЯРКОСТТА】Усъвършенствана led осветление за мини-проектор осигурява яркост от 60% по-високи от тези на обикновен проектор.Източник на светлина с течнокристална технология осигурява по-малка консумация на енергия от обикновените лампи с нажежаема жичка, и по-дълъг живот на лампата е 52 000 часа.Този led прожектор е бил обновен. ❤【Голям размер на екрана】 Той осигурява размер на екрана от 40 "до 210" с прожекционен разстояние от 5 метра до 15 метра. Препоръчителното разстояние за гледане -фокусно разстояние 6,5 фута.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория