• Ново
Преносими Проектори за домашно Кино Mobestech Малък Проектор за Домашно Кино Проектор за семейното Кино Мини-Проектор Проекционная Машина, Мини-Плейър Бял Компютърен ?

Преносими Проектори за домашно Кино Mobestech Малък Проектор за Домашно Кино Проектор за семейното Кино Мини-Проектор Проекционная

Rating 
BGN 21.88

Сума
Налично за поръчка

ПРОЕКТОРИ - Голям екран не вреди на очите ви, защитава очите на децатаДОМАШЕН ПРОЕКТОР - функция за корекция на трапецовидна форма на +15/-15 градуса.Led проектор -високоефективен led източник на светлина, за да се гарантира по-добро качество на изображението.Мултимедиен плейър CINEMA - Изработен от устойчив материал, годни за употреба.ДОМАШНО КИНО - Използвайте в пълна степен принципа на трехцветности.ПРОЕКТОРИ - Голям екран не вреди на очите ви, защитава очите на децата.ДОМАШЕН ПРОЕКТОР - функция за корекция на трапецовидна форма на +15/-15 градуса.Led проектор -високоефективен led източник на светлина, за да се гарантира по-добро качество на изображението.Мултимедиен плейър CINEMA - Изработен от устойчив материал, годни за употреба.ДОМАШНО КИНО - Използвайте в пълна степен принципа на трехцветности.Списък на пакетите 1 x Мини проектор Особености - Използвайте в пълна степен принципа на трите цвята.Плътен цветен мини проектор. - Резолюция : Прожекционен апарат 320*180 (RGB). - Материал : Пластмаса семеен шрайбпроектор. - +15/-15 функция за корекция на степен трапециевидности играч на кино. - Прожекционен размер : Преносим проектор 13-60 инча (см). - Размер : led проектор 11,7x8,4x4,4 виж - Цвят : Бял. - Високо е внесен led източник на светлина за по-ясно качество на картината. - Произведен от материал, който е траен и издръжлив на употреба. Мощност : 15 Вата. - Голям екран няма да навреди на очите ви, ще предпазят очите на децата.Информация за стоки, Мини проектор Това е един от най-добрите варианти за вас. компютърен проектор търсите професионален, но led проектор?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален led проектор трябва да отговарят на вашите нужди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория