• Ново
Декоративен Мат 19,5 x 31,5, Трайни Сладък Бульдожий Добре дошли Врата на Мат за Вътрешно и Външно Вход, Етаж Мат от Кокосовата Койры за Коридор, тераса, Веранда, Двор, Га?

Декоративен Мат 19,5 x 31,5, Трайни Сладък Бульдожий Добре дошли Врата на Мат за Вътрешно и Външно Вход, Етаж Мат от Кокосовата

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Декоративни постелки 】 мат с шарките на сладък кученце, специално проектирани за любителите на кучетаПоздравително съобщение ще посрещне вас и вашето семейство у дома всеки ден.Фигура трайни и не избледняват и не пада след измиване.Мат сладко decorative dog welcome ще се превърне в чудесно допълнение към вашата входна врата, коридор, стълбище, двор, двор, коридор, гараж, пране, бъдем един балкон, кухнята или всяко място с интензивен трафик. 【АБСОРБИРА мръсотия изтривалка】 Специална конструкция за улавяне за събиране на сметта ефективно улавя мръсотия, прах, киша, пясък, сняг навън, за поддържане на чистотата на пода в дома си.Просто на няколко пъти разтрийте обувки за подложка, прах, кал или сняг ще бъде премахната от обувки или домашни любимци, оставяйки подовете чисти и сухи. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Има много начини за почистване на трайно PVC подложка welcome doormat.Можете да се отърси боклук с подложка на входната врата, почистване клонки или използвайте прахосмукачка, за дълбоко почистване.Най-ефективен метод за почистване - измийте подложка за влизане с помощта на маркуч. 【НИСКОПРОФИЛЕН И нескользящий】 Мат French Bulldog welcome предлага в 2 размера. 19,5 "W x 31,5"Д x 0,4"и 23,5 "W x 35,5"Д x 0,4"Х нисък профил конструкция позволява задръстване на домашно подложка при отваряне и затваряне на врати.Нескользящая конструкция на основата на нашия подложка dirt traper doormat предпазва от падане, задръжте мат етаж на място. 【Безвреден за околната среда】 Здрав и устойчив на абразия подложка за кучета "Добре дошли" е изработен от висококачествени рециклирани PVC-материал.Той има силна миризма, така че може безопасно да се използва на закрито и на открито.Добре дошли на нашия подложка е изработена от висококачествени материали, ПВЦ, с нов нескользящим дизайн на обратната страна за широк спектър от приложения.Отпечатани сладък фигура под формата на кученце и надпис "добре дошли" на килим на входа - атрактивен поздрав за всички, които посещават вашия дом.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория