• Ново
BIUWING 39,4 х 39,4 Подложка за пресаждане на растенията, Голям Сгъваем Градински мат, Непромокаема подложка за пресаждане на растенията на закрито и на открито, с 15 бр сет?

BIUWING 39,4 х 39,4 Подложка за пресаждане на растенията, Голям Сгъваем Градински мат, Непромокаема подложка за пресаждане

Rating 
BGN 6.95

Сума
Налично за поръчка

【Голям размер】 Размер на килима 39,4 х 39,4" инча, повече, отколкото при други продукти, на него може да се побере всичкоТой е квадратен и е сгъваема, лесно се носи с себе си и да засадят цветя и други растения.В комплекта и са включени 15 бр. черни кръгли етажа тампони с дупки за саксии с различни размери.Идеален подарък за хората, които обичат градинарство. 【Дизайн на замъка с медна катарама】 Всеки от четирите ъгъла на килима е оборудван с две медни катарами.Тези катарами са удобни, за да се гарантира, че почвата или водата не выливались лесно. 【Лесен за почистване, екологично чист, нетоксичен, без мирис, лека текстура, може да се използва многократно. 【Бонус мрежести вложки с дупки за саксии 15 бр】 Тези кръгли мрежести вложки са ефективно решение за отвеждане на водата от саксии за растенията.Те предотвратяват вытекание на почвата от саксията, осигуряване на добра вентилация корените на растенията.В този комплект са включени 15 черни предмети с различна големина (5x3 инча, 5x1,7 инча, 5x1,4 инча), произведени от полиетилен, които можете да сложите на дъното на керамични чаши или саксия с малки отвори.Подложка за пресаждане на растенията, Голям сгъваем градински мат с 15 бр. сетчатыми подложки за саксии на Помещение включва : Градински мат x 1 + 15 бр. Окото подложки за саксии.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория