• Ново
Слънчев Led Лампа за Цветове на Череша 6 Фута 200 Led Лампа Christmastree с Цвете за Декорация на Градината Пролетта Външно Декоративно Дърво (Бял)

Слънчев Led Лампа за Цветове на Череша 6 Фута 200 Led Лампа Christmastree с Цвете за Декорация на Градината Пролетта Външно

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

[Слънчево градинско дърво] Височина на слънчева дървесина е 6 фута (1,8 м)Led осветление на дървото е достатъчно висока, както за вътрешна, така и за външна употреба.Дървото може да се превърне в добра торшером за хола. [Цъфтящо дърво сакуры] Венчелистчета цветове сакуры са опаковани в малка опаковка, и можете да изберете колко цветове ще бъдат на едно дърво.Регулируеми клонове, просто направи си сам стил за това голямо осветително тяло на дърво. [Студена бяла светлина] Студена бяла светлина помага за създаване на топла и предлагат успокояваща атмосфера.Популярен със светъл цвят, особено в празничен сезон, като Деня на благодарността и Коледа. [Външно украса] Цъфтеж на черешово дърво водонепроницаемо, и може да бъде забит в земята, ако той се използва в тревата или в градината.Соларен панел достатъчно е трайна при пълно зареждане. [Украсата на къщата за отдих] Метална основа и все още мъниче здрави и трайни.Има 2 начина на монтаж.Декоративно led светлини за партита, сватби и тържества. [Слънчево градинско дърво] Височина на слънчева дървесина е 6 фута (1,8 м).Led осветление на дървото е достатъчно висока, както за вътрешна, така и за външна употреба.Дървото може да се превърне в добра торшером за хола. [Цъфтящо дърво сакуры] Венчелистчета цветове сакуры са опаковани в малка опаковка, и можете да изберете колко цветове ще бъдат на едно дърво.Регулируеми клонове, просто направи си сам стил за тази голяма лампа в едно дърво. [Студена бяла светлина] Студена бяла светлина помага за създаване на топла и предлагат успокояваща атмосфера.Популярен със светъл цвят, особено в празничен сезон, като Деня на благодарността и Коледа. [Външно украса] Цъфтеж на черешово дърво водонепроницаемо, и може да бъде забит в земята, ако той се използва в тревата или в градината.Соларен панел достатъчно е трайна при пълно зареждане. [Украсата на къщата за отдих] Метална основа и все още мъниче здрави и трайни.Има 2 начина на монтаж.Декоративно led светлини за партита, сватби и тържества.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория