• Ново
Първоначално 2 ЕЛЕМЕНТА 3,5 инча/89 мм Цветна козирка Rainbow Maker, окачен кристална козирка, за прозорци, дом градина, Коледно парти, сватбен Декор. Ловци на слънцето - Пода?

Първоначално 2 ЕЛЕМЕНТА 3,5 инча/89 мм Цветна козирка Rainbow Maker, окачен кристална козирка, за прозорци, дом градина,

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

(1) 2 броя суспензии 3,5 инча с кристал на веригата-капан за слънцето (2) Superior голям кука, 1,2 инча. (3) В една кубична кутия има 2 кристални висулки. (1) Опитайте се да не падне на пода, моля, запазете за украса красива. (2) Тъй като цветът, показан на екрана е малко по-различно, цветът на продукта може да се различават малко от снимките, благодаря ви за вашето разбиране!. 【 2 ЕЛЕМЕНТА Ловец на Слънцето】 Тези красиви капани за слънцето са изработени от разноцветного кристал и окачени на прозорците, за да ловят слънчеви лъчи.Цветове на дъгата ще танцуват във вашата стая и ще попълни си атмосфера мечти.Кристална ловец на слънцето също е отличен набор за улов на слънце за деца. 【 Създател на дъгата, материал премиум-клас 】 Ловец на слънцето с огромен кристал окачване и 6 кристални мъниста.Това е един красив окачен декор на тавана.Размер на кристалите : дължина 10 инча * 3.5 инча * дебелина 0,8 инча. 【 Кристална ловец на слънцето, висящи бижута, подаръци за Деня на майката от дъщеря си и т.】 Този красив огромен модел crystal ловец на слънцето - един чудесен подарък за всеки повод.Това също е чудесен начин блокира кристали за декорация на вашата всекидневна, кухня или всички краища. 【 Широко използван призматичен козирка, украса за дома, верандата и т. 】 Нашата дъгова прозорец призма - прекрасен начин за привличане на слънчевата светлина в дневната.Виси на кристали на прозореца или на верандата, за добавяне на цветове, или използвайте ги като украшение на градината, за да донесе малко на природата вътре.Кристални висулки rainbows също са чудесен начин да донесе малко повече светлина във вашия дом. 【Следпродажбено обслужване】 Вътрешно прозорец sun catchers ще има малка разлика в цвета между изображението и реалния обект.Ако не сте 100% удовлетворени, не се колебайте да се свържете с нас.Както и целия интериор LITTALLY crystal prism, при тази покупка ще получите ГАРАНЦИЯ за срок от 1 ГОДИНА. 【 2 ЕЛЕМЕНТА Ловец на Слънцето】 Тези красиви капани за слънцето са изработени от разноцветного кристал и окачени на прозорците, за да ловят слънчеви лъчи.Цветове на дъгата ще танцуват във вашата стая и ще попълни си атмосфера мечти.Кристална ловец на слънцето също е отличен набор за улов на слънце за деца. 【 Създател на дъгата, материал премиум-клас 】 Ловец на слънцето с огромен кристал окачване и 6 кристални мъниста.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория