• Ново
ENBALA 26,3 ft x 6,6 фута Зловеща Кърпа за Хелоуин, Зловеща Украса за Хелоуин, Аксесоари за Партита на Открито, Интериор за Къщи с Призраци, за Украса на отвора на вратата на ?

ENBALA 26,3 ft x 6,6 фута Зловеща Кърпа за Хелоуин, Зловеща Украса за Хелоуин, Аксесоари за Партита на Открито, Интериор

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Голям размер : зловеща бяла кърпа за Хелоуин е 8 м дължина и 2 метра ширина; Отличен за декорация плашеща атмосфера на вашето парти в чест на ХелоуинШироко приложение : най-подходящата атмосфера за ужасни сцени и кървави снимки или рисунки, голяма бяла кърпа за декоративен използване на парти в чест на Хелоуин, на мястото на задните дворове, вратите, прозорците, навесах, клоните, портата и т. реалистично да се използва като декорации на ужасната атмосфера за вашето парти в чест на Хелоуин.Широко приложение : най-подходящата атмосфера за ужасни сцени и кървави снимки или рисунки, голяма бяла кърпа за декоративен използване на парти в чест на Хелоуин, на мястото на задните дворове, вратите, прозорците, навесах, клоните, портата и т. Реалистично и страшно : я отлични за използване с жуткими паяци заедно, за да придадат на вашите автомобили, прозорци, парти в чест на Хелоуин и домовете си вид с духове и призраци. ? [Страшно и реалистично] - Тази зловеща плат ще се превърне в чудесен фон за всяко парти в чест на Хелоуин!Можете да се излегнете и да се скъса ужасна тензух, за да се направи ужасна сцена по-реалистична.Просто дайте воля на въображението си и творчеството, за да се насладите на уникалния Хэллоуином. ["Направи си сам", за да се получат различни ефекти] - Зловеща марля за Хелоуин изтъкан свободно, плат лесно да се режат с ножици и отмести поглед.По този начин можете да създавате страшни марля форма за Хелоуин и разпоредби за окачване, в съответствие със собствените си интереси и идеи.Особености : Изключително гъвкав инструмент в домашни условия, можете да се трансформира и се нарязва на марля в съответствие с вашите нужди.Просто преплитане, тънка мрежа на окото и лесно се разкъсва.Широко приложение : зловеща Бяла кърпа за Хелоуин отличен за декорация на вашия дом с духове, да създадете своя собствена сцена на ужасите на трюке.Технически спецификации : Цвят : бял Материал : полиестер памук Размер : 26,3x6,6 фута/8 мх2 м Оцветител : оцветяване покритие Забележка : поради различни методи за измерване на допуска разликата 0-1 инч от ръчно измерване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория