• Ново
Hemoton 1 бр. Електронен монитор за помещения с Датчик за време, led Измерител на времето, Бял дисплей и Многофункционален Офис Термометър за Спални, Преносим, Без LCD влаг?

Hemoton 1 бр. Електронен монитор за помещения с Датчик за време, led Измерител на времето, Бял дисплей и Многофункционален

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Индикатор на температурата на : - Широк обхват на измерване и висока точност, можете да лесно четене на показанияСтаен сензор : Различни изрази приличат ви накара да усетите промяна на температурата.Индикатор за влажност на въздуха : Забележка : Батериите в опаковката не.Монитор температура и влажност на въздуха : Забележка : Без батерии в опаковка.Офис : и влагомер точно измерва температурата и влажността.Осъществяване на Списък 1 х гигротермограф (без батерии) Характеристики на Екран ясен, лесно можете да видите времето и температурата в него. - Материал : Пластмаса. - Сгъваща се скоба и една дупка за окачване в задната част, така че да можете лесно да го поставите. - и влагомер точно измерва температурата и влажността. - Благодарение на сгъваема стойка можете да го окачите на стената или просто да се постави на бюро. - Размер : около 9,90 X8,40 X1,50 см / 3,89 X3,30 X0,59 инча. - Забележка : батериите в опаковката не. - Подходящ за офиси, спални, оранжерии, всекидневна и други помещения.Информация за стоки индикатор на температурата точност ръководят за детска стая, изработена от висококачествен материал, безопасен и практичен. стая показател може да се постави на масата или да виси на стената, което е много удобно. функция за цифрово картографиране hygro indicator, удобно и точно за четене. офис идеален за детска стая и някои от другите случаи на употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория