• Ново
Yardwe 2 бр. Къща за Хелоуин за страх Оформление Украшение в Окачването Външен Глас на Призрак Виси Скелет Декор Фестивал на Ужасите Череп на Декорация в помещението З?

Yardwe 2 бр. Къща за Хелоуин за страх Оформление Украшение в Окачването Външен Глас на Призрак Виси Скелет Декор Фестивал

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

ОКАЧЕН ДЕКОР GHOST - Произведен от материал with, той може да ви служи дълго времеПРИЗРАЧЕН УКРАСА за Хелоуин - един съществен декоративен аксесоар за тематична сцена на Хелоуин.ОКАЧЕН ЧЕРЕПА на Хелоуин - е Изработен от висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен живот.ОКАЧЕН АНИМИРАН СКЕЛЕТ на Хелоуин - Класически дизайн на Хелоуин с много удобен текстура.ПОДПОРИ за УКРАСА за ПАРТИТА - може да бъде в различни сценарии за : офиса, дома, обитаван от духове къща.Списък на опаковки 2 x окачване с духове Функции - Може да бъде в различни сценарии, офис, дом, обитаван от духове къща, осветление на Хелоуин. - Забележка : Анимирани скелет на Хелоуин, без батерия, не виси. - Можете да създавате интересни декори за къщи с призраци, партита и т. страшно виси на черепа. - Материал : Плат, пластмасови Подпори за оформление на Хелоуин. - Това е необходима декоративен аксесоар за страх подвесного декор на тема Хелоуин. - Размер : Около 70,00 X30,00 X5,00 см/27,51 X11,79 X1,97 инча подвесная кукла с черепа. - Той е изработен от висококачествен практически материал, който ще издържи дълго използване като украса. - Цвят : Както е показано на играчка-трилър. - Дизайн, моделиране страшни призраци, изпълнен с празнична атмосфера, украса за парти в чест на Хелоуин.Описание на продукта Призрачен декор Призрачен украса може да се използва широко в търговския център, на двора, на тревата, в градината, в задния двор, в къщи с духове къща, кръчма, бар, са на парти.Декоративен призрак, Това е ужасно подвесное призрачен украса!Възрастни и деца са го хареса и може да го види отдалеч.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория