• Ново
Пластмасов дождемер капацитет 5 инча на открито, лесно считываемый за монтиране на стена в двора или в земята (прозрачен, 2 броя)

Пластмасов дождемер капацитет 5 инча на открито, лесно считываемый за монтиране на стена в двора или в земята (прозрачен,

Rating 
BGN 5.59

Сума
Налично за поръчка

Изработен от качествена пластмаса Измерва до 5 инча на дъждовна вода; ясна калибриране, да се чете лесно.Поставете в земята или смонтируйте на оградата, на палубата или на сграда. пластмасови прозрачни габарит с 4 бр. в комплект с крепежни винта.Чудесен инструмент за всеки любител да наблюдават времето в задния двор, заядлого градинар или фермер. Размер : 9,64x1,65x0,98 инча /24,5x4,2x2,5, виж Този дождемер от прозрачна пластмаса е с капацитет от 5 см, отвор за събиране.Разкажи с един поглед колко падна дъжд.В топлото време тревата се нуждае от поливане, когато показания "СЕНЗОР за ДЪЖД" съставляват по-малко от 1 инч.- Плоска задната част и се извива брой позволяват инсталирането на този сензор на оградата или вкапывать в земята.Пластмасова конструкция не е разбит смазва, като стъкло, и служи по-дълго.Пратката включва : 2 бр. прозрачна пластмасова дождемер идва с крепежни винта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория