• Ново
FOTING Преносим Помпа за плитки кладенци с мощност 1 С. л., Градински Помпа От Неръждаема Стомана 876 г/ ч, Мастилено-струйни Помпа 125 фута, Помпа за повишаване на налягане?

FOTING Преносим Помпа за плитки кладенци с мощност 1 С. л., Градински Помпа От Неръждаема Стомана 876 г/ ч, Мастилено-струйни

Rating 
BGN 65.99

Сума
Налично за поръчка

?【Мощен двигател с мощност 1 с】Електрическа водна помпа е снабден с енергийно ефективен двигател, който гарантира висок разход на 876 г/ч и силно усвояването на 26 фута нагоре.Освен това, преносими електрически помпа може да вдигне водата до 125 метра при максимално налягане 55 килограма на квадратен сантиметър при ниско энергопотреблении, но ефективна и надеждна работа. ?【Портативен и здрав】 Този воден бустерный помпа е снабден с дръжка за удобство за носене.Напоителна корона от високо неръждаема стомана и алуминиев корпус осигуряват дълготрайност оросительного помпа и устойчивост на корозия. ?【Безопасно】 Когато водата вътре в помпата завършва, този маркуч на помпата автоматично изключване за защита на двигателя, благодарение на вградена автоматична защита от топлинно претоварване.Дългогодишна конструкция от термопластични и алуминий изключва корозия и е подходяща за чиста вода. ?【Широко приложение】 Максимално налягане 55 паунда на квадратен инч, което прави този предмет идеален като помпа за изпомпване на водата, помпа за суап на водата, помпа за поливане, помпа за източване на разпръсквателни системи, напояване и изпомпване на вода за ежедневна употреба, зареждане с вода от плитки кладенци, езера, езера, дъжд, бъчви, цистерни за вода и т. ?【Лесна употреба】 мастилено-струйни помпа за плитки кладенци Foting е снабден с кабел за захранване с дължина 6,6 фута и удобна дръжка за носене.Можете да го използвате където пожелаете, просто свържете към източник на захранване 115 vac. ?【Съвет】 Водна помпа високо налягане самовсасывающий, при първото използване трябва да наберете достатъчно количество вода и не забравяйте да изключите ключа след употреба.За безопасна експлоатация на помпата, моля, прочетете и разберете инструкциите, преди първото му прилагане.На всяка заявка, моля, не се колебайте да ни пишете, ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ?【Мощен двигател с мощност 1 с.】Електрическа водна помпа е снабден с енергийно ефективен двигател, който гарантира висок разход на 876 г/ч и силно усвояването на 26 фута нагоре.Освен това, преносими електрически помпа може да вдигне водата до 125 метра при максимално налягане 55 килограма на квадратен сантиметър при ниско энергопотреблении, но ефективна и надеждна работа. ?【Портативен и здрав】 Този воден бустерный помпа е снабден с дръжка за удобство за носене.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория