• Ново
KESYOO Decoraciones para Salas De Casa 2 елемента Хелоуин Висящи Украшения от Духове къща Сладък Летящ Призрак Тиква Призрак Хелоуин Висящи Украшения за Дома от Духове къща Вътрешн?

KESYOO Decoraciones para Salas De Casa 2 елемента Хелоуин Висящи Украшения от Духове къща Сладък Летящ Призрак Тиква Призрак

Rating 
BGN 10.96

Сума
Налично за поръчка

Има класически дизайн и елементи от Хелоуин, изпълнен с атмосфера на фестивала необходим декоративен аксесоар за тематична сцена на Хелоуин.Може да се използва в различни ситуации, в офиса, у дома, в къщата с духове.изработен от висококачествен практически материал, който ще издържи дълго използване. добър материал, който е практичен и е трайна.Има класически дизайн и елементи от Хелоуин, изпълнен с атмосфера на фестивала. необходим декоративен аксесоар за тематична сцена на Хелоуин.Може да се използва в различни ситуации, в офиса, у дома, в къщата с духове.изработен от висококачествен практически материал, който ще издържи дълго използване. добър материал, който е практичен и е трайна.Описание искате ли да имате творческа обстановка за Хелоуин?Ако е така, можете да опитате от нашите продукти, това ще бъде най-добрият избор.Това е нежна висулка за Хелоуин. изработен е от висококачествен материал, приятен на допир, могат да издържат на продължителна употреба.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Плат.- Размер : около 68,00 X30,00 X4, 00 см /26,72 X11, 79 X1,57 инча.- изработен от висококачествен практически материал, който издържа на продължителна употреба.- Може да се използва в различни ситуации, в офиса, у дома, в къщата с духове къща.- добър материал, който е практичен и е трайна.- Има класически дизайн и елементи от Хелоуин, изпълнен с атмосфера на фестивала.- необходим декоративен аксесоар за тематични сцени Хелоуин.- Цвят : Както е показано на фигурата.- Размер : 68 X30 виж Предпоставка включва 2 x окачване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория