• Ново
EBTOOLS 4 БР. Остриета Контролер От Неръждаема Стомана, Резервни Части Контролер за Xbox One Elite Controller Series 2 Модел 1797 Черни Остриета на Elite Серията Xbox

EBTOOLS 4 БР. Остриета Контролер От Неръждаема Стомана, Резервни Части Контролер за Xbox One Elite Controller Series 2 Модел

Rating 
BGN 27.04

Сума
Налично за поръчка

Съвместимост и нов външен вид Е съвместим с Elite Wireless Controller Series 2 Лесно замяна на старите износени бутона нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата, благодарение на новото.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - нашите сменяеми остриета дават на пръстите на повече контрол, така че няма нужда да се откъсне палци от джойстика, за да изпълняват сложни скокове, прицеливаться и изпълнява комбота-хвърля.Отлична производителност се Задейства по-бързо с помощта на фиксаторов космения спусъка, за да контролер Xbox One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Материал И перфектно кацане 4шт. остриета за контролер elite са изработени от висококачествена неръждаема стомана, подходящи по размер и са подобни на същите оригинални части, много издръжливи и лесно се носят. [Отлична производителност] Тичам по-бързо с помощта на Hair Trigger Locks контролера на Xbox One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Съвместимост и нов външен вид Е съвместим с Elite Wireless Controller Series 2. Лесно замяна на старите износени бутона нашите запчастями.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата, благодарение на новото.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - нашите сменяеми остриета дават на пръстите на повече контрол, така че няма нужда да се откъсне палци от джойстика, за да изпълняват сложни скокове, прицеливаться и изпълнява комбота-хвърля.Отлична производителност се Задейства по-бързо с помощта на фиксаторов космения спусъка, за да контролер Xbox One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Материал И перфектно кацане 4шт. остриета за контролер elite са изработени от висококачествена неръждаема стомана, подходящи по размер и са подобни на същите оригинални части, много издръжливи и лесно се носят. [Отлична производителност] Тичам по-бързо с помощта на Hair Trigger Locks контролера на Xbox One Elite.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води.Спецификация : Тип елемент : Геймпад Материал : Неръждаема стальдоступно : За Xbox One Elite Controller Series 2 Модел 1797параметры : 1.

Всичко за продукта

Item Type:
Controller Paddles
Material:
Stainless Steel
Available:
For Xbox One Elite Controller Series 2 Model 1797
Parameters:
1. Improved Accuracy and Accuracy:
the Paddles Are Well Made and the Button Mapping Controller is Very Simple
2. This Brand New Exclusive Button Replaces the Old and Damaged Buttons, and is Exactly the Same As the Original Button Group, Giving Your Controller a New Look:
3. Smoother Runs:
Fire Faster with the Hair Trigger Lock for the for Xbox One Elite Series 2 Controller
4. Easy Replacement:
No Need to Remove the Controllers, Just Place Them in the Right Holes
How to Use:
Take the product and use it.:
Package List:
4 x Controller Paddles:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Подобни продукти в категория